Amanet online la domiciliu- solutia pentru a face rost rapid de bani

Viata ne surprinde de multe ori, nu neaparat in mod placut, problemele apar inevitabil si banii poate nu sunt de ajuns pentru a le rezolva. Uneori situatiile neprevazute ne conving sa cautam solutii rapide si inedite pentru a face mai usor rost de banii necesari.

Fie ca avem nevoie de bani pentru o taxa de scolarizare, pentru a cumpara ceva necesar in casa sau chiar pentru probleme de sanatate, o solutie rapida trebuie gasita. Daca nu stiati, acum gasim firme ce ne ofera amanet la domiciliu. Da, ati auzit bine! Putem rost rapid de bani fara a avea grija si rusinea de a intra in punctele fixe de amanet. Caci da.. uneori ne putem simti jenati ca ne aflam intr-o asemenea situatie. Nici optiunea de a apela la prieteni sau chiar de a face un credit bancar, nu este o solutie tocmai usoara. In cazul in care optam pentru amanet domiciliu, suntem siguri ca bunurile de valoare pe care dorim sa le amanetam nu vor fi pierdute, iar atunci cand vom face rost de banii necesari le vom putea recupera.

Cum procedam in cazul in care dorim sa apelam la serviciile de amanet online la domiciliu?

E simplu si foarte rapid. Daca detinem bunuri de valoare: telefoane, tablete, laptop-uri, monitoare, console sau chiar ceasuri, aici vom face rost de banii necesari.

Tot ce trebuie sa facem este sa apelam la numarul de telefon de pe site sau sa completam formularul.

La scurt timp vom fi contactati de un operator de la call center pentru a ne anunta daca produsul este calificat pentru imprumut si ce suma vom primi. In cazul in care raspunsul primit va fi unul afirmativ, un reprezentant al firmei Cashbook se va deplasa la noi acasa, se va incheia contractul de amanet, produsul va fi preluat in cele mai sigure conditii iar banii vor fi inmanati pe loc.

Mai rapid de atat nici nu se poate!

Trebuie sa stiti ca anuntul este momentan, valabil doar pentru Bucuresti.

Mie mi se pare o metoda mai simpla si mai rapida decat cele la care m-am gandit pana in acest moment.

Voi stiati de amanet online? Cum vi se pare ideea?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Nu am mai auzit pana acum de amanet la domiciliu, insa suna interesant! E bine ca exista o astfel de solutie care te poate scoate din impas cand ai nevoie!

  2. Uneori poti trece prin perioade mai dificile si atunci este important sa stii cum sa faci rost de bani.

  3. nu stiam de amanet online dar cred ca este o idee buna atata timp cat sunt magazine de ce nu ar fi si online cu deplasare la domiciliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.