Iata cum poti face rost rapid de bani

Nu e o noutate ca uneori banii nu ne sunt de ajuns, salariile sunt prea mici si totul este scump. E bine sa avem ceva bani pusi deoparte pentru micile placeri ale vietii, dar mai ales pentru situatiile neprevazute ce pot aparea. Daca totusi nu avem suficienti bani pentru a solutiona o problema, ce facem? Trebuie sa gasim o solutie rapida, care sa ne ajute sa facem rost de banii necesari, dar fara a avea probleme pe viitor si sa calculam totul pana la cel mai mic detaliu. Nu putem apela intotdeauna la prieteni sau la rude, de multe ori acestia nu au sumele de care noi avem nevoie si nu sunt dispusi sa astepte o anumita perioada de timp.

O institutie financiara nebancara ne poate ajuta in acest sens. Ce este o institutie financiara nebancara? Este o institutie ce desfasoara o activitate de creditare cu titlu profesional, in conditiile stabilite de lege.

Putem opta pentru credite mici pe termen scurt sau credite mari pe termen lung, in functie de necesitatile si de situatia in care ne aflam. O noutate este faptul ca putem face o SIMULARE CREDIT, este un calculator care ne ajuta sa vedem rata lunara a unui imprumut, in functie de suma si de perioada de creditare aleasa.

Personal, consider ca a face un credit este o solutie de ajutor atunci cand banii sunt prea putini si necesitatile sunt prea mari. Chiar si pensionarii pot apela la un credit, pentru a-si rezolva problemele intampinate sau chiar daca au nevoie de ceva bani pentru a merge in vacanta mult dorita. Creditele pentru bunuri ne pot ajuta sa ne luam bunul dorit. Fie ca ne dorim un nou smartphone, sa ne cumparam un laptop sau un alt televizor sau renovarea locuintei ne da batai de cap, aplicarea pentru un credit este una din solutiile accesibile pentru a face rost de ceea ce ne dorim.

Asadar, indiferent de ce ne dorim, fie ca avem nevoie de bani pentru a deschide o afacere, pentru a cumpara un produs mult dorit sau chiar pentru a merge in vacanta mult dorita, un credit ne poate scoate din impas.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Intr-adevăr un cred ne poate scoate din impas dar eu prefer sa nu apelez la credite decat atunci când chiar este nevoie.

  2. E super cand gasesti la informatii asupra unui credi si posibilitatea unei simulari, stii macar, informativ, in ce te bagi si ce te asteapta. Da, ma numar printre cei care apeleaza la credite.

  3. Ne bucuram de informațiile primite pentru ca uneori ne aflam in impas si nu am vrea sa ajungeam sa imprumutam bani de la banci , deci mie mi se pare o solutie eficienta ???!

  4. Am apelat si noi la imprumutari atunci cand am avut nevoie de o suma mai mare de bani, nu pot sa spun ca sunt tare incantata de credite, dar sunt multumita ca atunci cand arde ai unde apela.

  5. E o varianta foarte buna, cu termeni buni de rambursare, mai ales cand vrei sa faci o investitie care iti solicita o anumita cantitate de numerar cat mai rapid.

  6. Atunci cand chiar ai nevoie urgenta cred ca apelezi la asa ceva ,incerc sa nu fac credite dar uneori este greu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.