Ootd- Jeansi boyfriend si vesta cu franjuri

Tinuta de astazi este una din preferatele mele. E o tinuta ce ma caracterizeaza si pe care o port simtindu-ma minunat. Toate articolele vestimentare ce intregesc tinuta, cu exceptia tricoului, sunt abia primite si ma declar mega incantata de ele.

Din comanda Zaful au facut parte, vesta, geanta si am avut si un tricou alb pe care insa i l-am dat surorii mele in schimbul jeansilor acestia minunati, care ii erau mari. O super afacere, caci jeansii imi plac maxim! Tenisii roz sunt din ultima coamnda Newchic, mai astept o rochita, daca o mai ajunge caci vad ca in ultimul timp se cam pierd coletele externe.

Jeansii sunt extrem de frumosi, eu nu i-am vazut pe site si daca i-as fi vazut sigur mi-as fi luat o marime mai mare, caci asa fac eu de obicei, asa ca ma bucur ca sora mea mi i-a dat. Sunt marimea 38 pe site, sunt comozi, stil boyfriend  si pot fi purtati cu usurinta la multe, multe tinute. Imi place si imprimeul tare mult.

Vesta cu franjuri e o piesa vestimentara care imi lipsea din garderoba, desi mi-am dorit de mult timp una. Este din piele intoarsa si merge de minune cu tricouri, bluze si deasupra rochiilor mai simple. E pentru zilele mai calduroase de toamna sau primavara si serile racoroase de vara.

Tenisii roz sunt super comozi. Cei mai comozi pe care ii am. De pe site mi-am luat marimea 37 desi port 36, sunt usor larguti insa nu ies din picior. O achizitie reusita, ca toate celalalte de pana acum de pe Newchic.

Geanta neagra e superba! Cred ca a fost cea mai asteptata din comanda si am bucur ca mi-am luat-o. E de marime medie, arata foarte bine in realitate, pielea luceste natural si imi place faptul ca are si accesoriul acela cu puf, pe care il putem pune sau nu, in functie de dorinte. Are si bareta pentru umar, asa ca e all inclusive!

Sper sa va placa tinuta de astazi, ma reprezinta pe deplin!

Vesta

Jeansi

Geanta

Tenisi

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Super schimb ❤, as gi facut si eu schimbul avand in vedere adorabilii jeans ❤, imi place inteaga tinuta , e superba ❤❤!

  2. imi place tinuta ,mult imi plac blugii dar nu ma incanta aplicatiile ,imi place si vestuta dar nu port de obicei

  3. Imi place ținuta ta, se vede ca te reprezintă si te simți bine cu ceea ce porți. Sa abordezi mai des acest stil. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.