Cum va ajuta serviciile de merchandising sa faceti fata cu brio perioadelor aglomerate?

Cu siguranta printre cititorii blogului meu se gasesc si peroane care detin o  afacere de familie, un magazin,o banca sau orice alt tip de investitie pe care ati facut-o. Asa ca vin in ajutorul vostru cu cateva idei de servicii care va vor ajuta sa va desfasurati activitatea si sa aveti rezultate bune in ceea ce priveste vanzarea.

Perioada sarbatorilor de iarna, renumitul Black Friday atrag foarte multe vanzari si in aceasta perioada extrem de aglomerata este posibil ca personalul existent sa nu faca fata volumului crescut de activitate si de vanzarile atrase. Daca nu va doriti sau permiteti sa aruncati multi bani pe fereastrea va recomand sa gasiti o firma ce ofera servicii de merchandising la un pret avantajos si care va poate oferi o solutie eficienta pentru problema personalului temporar.

Domeniiile care au nevoie in special de aceste servicii sunt domeniile retail, de logistica dar poate aparea chiar si in domeniile financiare sau alte sectoare.

Aceste servicii functioneaza foarte simplu. Pentru a depasi perioadele acestea aglomerate in care incarcarea de activitate depaseste resursele proprii,managerii sunt cei care trebuie sa ia cele mai bune  decizii: plata de ore suplimentare pentru personalul existent, recrutarea de peronal angajat cu norma partiala sau renuntarea la unele activitati pentru a putea trece cu brio peste perioada incarcata.

O astfel de firma trebuie sa furnizeze personal cu experienta, disponibil imediat, pe perioade scurte, disponibil in toata tara. Clientii vor plati doar rezultatele obtinute, fara a fi nevoie sa angajeze personal in plus.

Seviciul de merchandising si de aranjare marfa poate fi prestat in mod regulat sau la cerere, pe o perioada scurta.

Acestea fiind spuse, daca firma voastra are nevoie de ajutor pentru a face fata acestor perioade incarcate de vanzari, apelati cu incredere la un serviciu de merchandising pentru rezultate exceptionale intr-un timp relativ scurt si cu bani putini.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Am o prietena care este reprezentant Yves Rocher si Avon, are si un mic magazin. In perioada este foarte ocupata, abia reusesc sa dau de ea. Ba sa trimita comenzi, ba sa discute cu clientii ofertele. Foarte mult stres. 🙁 O sa-i arat si ei articolul. 🙂

  2. Buna
    Super interesant chiar de mare folos articolul pentru cei ce au nevoie de personal sau de merchandising ,mai ales in perioada acesta unde va fi foarte mare aglomerație in magazine,crize de personal și multe ture prelungite și ore suplimentare .
    Super bun articolul pentru cei ce au un magazin sau o afacere
    Shareee dat❤️
    Te puo❤️??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.