Ce am primit in ultima comanda Newchic

Acum ceva luni am plasat o comanda pe Newchic. Aceasta comanda a fost impartita in doua. Mi-am achizitionat o pereche de tenisi care au si ajuns la mine si o rochie pe care am asteptat-o mult timp. Cred ca dupa mai bine de o luna am fost anuntata ca rochia respectiva nu mai e pe stoc si sa imi aleg altceva.

Avand haine cu duimul m-am gandit sa-mi iau si altfel de lucruri, bugetul nu a fost exagerat de mare insa mi-a ajuns sa-mi iau ce mi-am dorit. Initial am cautat genti si accesorii insa m-am razgandit caci deja am prea multe. Asa ca am cautat la sectiunea covoare caci de mult imi doream un covoras alb micut pe care l-am tot vazut prin blogosfera si mi-am dorit si o jucarie pentru Stefan.

Am cautat si am gasit mult doritul covoras pufos alb. Si nu va ganditi ca mi l-am luat pentru a-l pune prin casa, pe scaun sau mai stiu eu unde. Nu, nu.. l-am luat pentu a face poze pentru blog. Albul pune frumos in evidenta orice produs pus pentru a-i face poze asa ca pufosenia asta era obligatoriu sa intre in posesia mea. E de un alb imaculat si e absolut superb. Poate fi pus chiar si pe scaunul de birou sau pe cel de la masuta de make-up si de ce nu, prin casa. E o achizitie reusita si in urmatoarea comanda am sa-mi mai caut cateva covorase dragute caci au o varietate larga de astfel de produse.

Pentru cel mic am cautat sa-i iau un plus, desi el de fel nu se joaca prea mult cu jucariile. Cat e noua, 5-10 minute apoi zace aruncata in cosul de jucarii. Insa am zis sa incerc, poate ii va atrage atentia tigrisorul de plus ales. Eiii…ioc! S-a uitat de cateva ori la el si gata. El e dragutel insa se pare ca nu prezinta interes pentru Stefan. Poate cand va mai creste putin ii va acorda atentie, pana atunci tigrisorul il va astepta cuminte!

Acestea sunt cele doua noi produse de pe Newchic, am facut achizitii bune si ma declar incantata.

Cum vi se par produsele alese?

Covor

Plus

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Imi plac ambele produse dar covorasul este absolut superb, imi place la nebunie. Chiar as vrea si eu unul de genul asta la mine in camera.

  2. desi fetita mea a trecut de faza cu plusurile daca ii arat acest articol sunt sigura ca mi-ar spune …vreau si eu…este simpatic

  3. O blanita din aceasta as avea si eu nevoie. Poate imi iau si eu cat de curand ca mi-ar fi de mare ajutor. Sunt convinsa ca cel mic s-a bucurat si e de plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.