Cum purtam cerceii in functie de forma fetei?

Accesoriile intotdeauna au fost preferatele femeilor. Fie ca vorbim de genti, bratari, coliere sau cercei, acestea intotdeauna au completat tinutele femeilor.

Personal, cred ca cerceii sunt accesoriul de nelipsit din tinuta oricarei femei. Fie ca alegem cercei micuti, tip candelabru sau rotunzi, cercei argint sau cercei din aur, acestia trebuie sa se potriveasca cu articolele vestimentare ce alcatuiesc intrega tinuta si mai ales cu forma fetei. De aceea, uneori trebuie sa tinem cont de unele reguli daca nu vrem sa dam gres in accesorizare.

Eu recunosc ca cerceii sunt accesoriile mele preferate. De cand ma stiu acestia au fost mereu prezenti in viata mea. Niciodata nu am iesit din casa fara cercei, ma simt goala fara ei si simt in permanenta ca imi lipseste ceva.  Asa ca daca vreau sa ma simt bine si sa nu fiu indispusa imi pun cerceii favoriti de fiecare data cand plec. Totusi, am cateva perechi de cercei argint care sunt preferatii si mei pe care ii port foarte des putand fi asortati foarte usor la multe tinute.

Dat fiindca cerceii sunt preferatii mei, m-am documentat putin si vin in ajutorul vostru cu cateva sfaturi foarte utile.

Cum purtam cerceii in functie de forma fetei?

  • Daca ai fata rotunda, pentru a-ti pune frumos in evidenta tarsaturile cerceii lungi sunt alegerea cea mai buna, fiindca acestia o sa-ti alungeasca tarsaturile . E indicat ca intotdeauna sa alegi o pereche de cercei care sunt mai lungi si nu mai lati.
  • Daca ai fata patrata, cerceii cu linii delicate, curbate sunt cei mai potriviti. Modelele rotunde sunt perfecte pentru ca indulcesc tarsaturile fetei. Evita sa porti cercei cu unghiuri ascutite fiindca accentuiaza si mai mult maxilarul.
  • Daca ai fata ovala te poti numi norocoasa fiindca poti purta orice tip de cercei. Totusi trebuie sa alegi cerceii proportional cu marimea fetei.
  • Daca ai fata in forma de inima, cerceii cu forma piramidala, mai lati la baza dar si cei cu forma rotunda sunt alegerile perfecte pentru tine, pentru a-ti pune in evidenta tarsaturile fetei.


Acestea sunt sfaturile de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o pereche de cercei. Voi ce tip de fata aveti si ce cercei preferati?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

27 Comments

  1. Multumim de sfaturi
    Eu Una am fata rotundă și ar trebui sa port cercei lungi,chiar nu purtam lungi pana acum purtam cercei rotunzi sau mici.
    Chiar m ai ajutat acum știu cum și ce fel de cercei sa port
    Te pup❤️???

  2. Da, am mai auzit de aceste sfaturi dar sunt bine venit. Ai dreptate, cerceii sunt accesoriul foarte important intr.o tinuta. Eu am fata rotunda si port numai cercei lungi pentru ca ma avantajeaza foarte mult. Multumim pentru sfaturi :*

  3. Interesanta articol, niciodata nu mi am ales cerceii in functie de forma fetei, insa o sa fiu mai atenta de acum incolo. Cred ca am fata ovala, insa acum e mai rotunda decat de obicei. HAHA. #lovefood

  4. Eu am fata mai mult decat rotunda si stiam ca trebuie sa folosesc cercei cu forma alungita pentru a masca acest lucru. Oricum chiar imi place cerceii cu franjuri si aia cu lantisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.