Rosegal Christmas sales

Intr-un articol trecut v-am vorbit despre reducerile majore ce se gasesc pe un site online care mie imi place mult. Dar si pe Rosegal ne putem bucura de mega reduceri acum in luna decembrie, luna cadourilor.

Pe site au pe toata perioada anului reduceri majore insa acum, in preajma sarbatorilor se gasesc cele mai mari reduceri din an. Articolele vestmentare de sezon, cum ar fi, pijamalele, sosestele, bluzele cu motive de iarna sunt la mare cautare. Avem posibilitatea sa castigam premii frumoase si sa cumparam haine la preturi extrem de mici, cu pana la 75% reducere.

Verificati la Christmas deals pentru a vedea reducerile cele mai mari si pentru a va cumpara exact ceea ce va place, in functie de dorinte si buget disponibil.

Eu mi-am facut un wishlist interminabil si o sa va arat cam ce imi doresc, sperand sa le bifez pe toate in comanda urmatoare.

Bluza Fusta Jacheta

Set pijamale 1  Set pijamale 2  Set pijamale 3

Manusi  Brosa  Cercei

Perna decorativa

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. Îmi cam place tot din wishlista ta dar in mod special pijamalele și perna decorativa îmi plac cel mai mult.
    O sa ma uit și eu la ei pe site sa vad ce îmi iau ,am văzut ca au lucruri super frumoase și vad ca u cumperi frecvent deci însemna ca au hăinuțe și lucruri calitative
    Te pup
    Multumim❤️??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.