Wishlist Zaful decembrie

Astazi e o zi mohorata, e frij si peste tot e umezeala. As fi preferat sa ninga insa nu e dupa cum vreau eu. Si daca e asa urat afara ce pot face? Rasfoiesc cu mare interes site-ul Zaful, sunt multe, multe lucruri frumoase si modele inedite pe care le vreau obligatoriu in garderoba.

In acesta perioada au multe reduceri si putem face economie de bani si sa luam mai multe haine decat am fi luat de obicei. In principal ma intereseaza puloverele si cardiganele. Este sezonul lor si trebuie sa profitam. Sunt piesele vestimentare must-have in garderoba in sezonul rece si pot fi combinate foarte usor in tinute la moda.

Paltoanele sunt si ele un must-have, completand cu succes orice tinuta casual-chic, mi-am comandat deja unul albastru insa am mai gasit cateva modele frumoase pe care le vreau obligatoriu.

Asa ca iata ce am eu pe wishlist!

Pulover

 

Pulover rosu 

Pulover gri

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

  1. Puloverul gri cu ciucuri colorati este cel mai frumos. Vad ca are reducere destul de mare, dar nu stiu daca este reala. Chiar atata sa fi fost pretul lui intreg? O fi de la vreun brand mai cunoscut? Ca vazusem la o tipa ca avea pulover Zara primit de la Zaful.

  2. Toate sunt superbe ,dar cel gri cu ciucuri e bestial îmi place la Nebunie
    De ce nu l-am văzut și eu când am făcut comanda ?!?! Ahh ce ma oftic:(
    Au modele frumoase și îmi plac puloverele lor și oricum in perioada acesta trebuie sa avem in garderoba măcar 4-5 pulovere.
    Te pup
    De abia aștept sa îmi vina și mie comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.