3 artiști internaționali pe care îi poți avea la nunta ta

Te-ai gândit vreodată că nunta ta poate deveni cel mai spectaculos eveniment? Cu siguranță visezi la cea mai specială zi din viața ta de mult timp, iar organizarea ei ți-a dat ceva bătăi de cap. Însă in scurt timp,te vei putea bucura de o nuntă de vis, de la care nu trebuie să lipsească un ingredient important – muzica de calitate.

Distracția tuturor trebuie să fie prioritară atunci când organizezi petrecerea de nuntă. Pentru că vrei ca totul să fie deosebit, de la rochie la artiștii care vă vor încânta, trebuie să știi că este posibil să îi aduci pe cei buni la nunta ta, accesând acest LINK al Agenției Global Booking.

Află care sunt cei mai în vogă 3 artiști de renume internațional care pot veni la nunta ta:

  1. Pe Alexandra Stan o cunosc milioane de oameni datorită hiturilor ce au propulsat-o pe scene internaționale încă din 2009. Una dintre cele mai carismatice artiste din România îi poate antrena la distracție pe toți invitații tăi, indiferent de vârstă, cu melodii precum Mr. Saxobeat, Lemonade sau I did it, Mama! Ritmurile muzicii ei sunt fresh și vesele, exact cum trebuie să fie atmosfera de la evenimentul tău de vis. Dacă îți dorești să se alăture vouă,contacteaz-o pe Alexandra Stan prin Globalbooking și asigură-te că unul dintre cei mai râvniți artiși români de talie internațională va cânta la nunta ta!
  2. Trupa The Motans este, cu siguranță, ceva inedit pe piața muzicală din România și din Republica Moldova. Băieții s-au lansat în 2016 cu piesa Versus, care a cucerit inimile tuturor, iar de atunci au fost într-o continuă ascensiune. Au susținut concerte în fața a milioane de oameni weekend de weekend și la festivaluri internaționale, iar fiecare melodie pe care o lansează devine hit. Colaborările cu Inna și Delia le-au adus un plus de succes indiscutabil. Romantici și sensibili, băieții de la The Motans pot face din nunta ta un eveniment de neegalat. Contactează-i personal pe site-ul Global Booking.
  3. Renumele lui DJ Kriss a ajuns până în Marea Britanie, iar muzica pe care acesta o mixează ridică, de fiecare dată, săli de mii de oameni în picioare pentru o noapte întreagă. Playlist-ul său poate fi ingredientul magic pentru nunta ta, la care invitații se vor distra până în zorii zilei. Pe DJ Kriss îl poți asculta și în cele mai populare cluburi din România, pentru a te convinge de talentul și calitatea muzicii pe care o mixează. Contactează-l, apoi, direct la telefon sau pe Global Booking pentru a te asigura că poate petrece alături de voi.

Să organizezi un eveniment de succes, de care vă veți aminti toată viața este acum mai ușor, cu opțiunile pe care Global Booking ți le pune la dispoziție. Acești artiști internaționali pot veni la nunta ta, dacă te grăbești să-i suni.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Ooo, nunta! Cel mai frumos si special moment din viata noastra, un moment unic si de neuitat. Eu inca nu am facut o, urmeaza in urmatorii ani si abia astept acel moment. Ma bucur nespus ca abordezi si acest subiect pentru ca ne esti de mare ajutor, sfaturi, idei si parerei. Muzica este elementul cheie al nuntii si trebuie sa tratam totul ca atare. In ziua de azi artistii sunt si foarte scumpi dar si pretentiosi, toti fac numai PlayBack. Dezamagitor din acest punct. Dar sunt si oameni talentati care trebuie apreciati pentru vocea si munca lor. Multumim pentru sfaturi draga mea. ❤️😍💋

  2. Eu sigur nu voi mai face nunta, dar intradevar muzica are un rol important la acest eveniment.

  3. e important sa ai muzica buna la nunta, altfel la 1 lumea incepe deja sa plece si e clar ca nu se simte bine. pentru cine are bani, asta e o idee foarte buna, sa isi ia la nunta un artist super-cunoscut, de talie internationala.

  4. Cred ca as alege-o totusi pe Alexandra Stan fiindca imi plac mult cantecele ei si felul in care se prezinta pe scena. Acum sa vedem de unde fac rost de bani.

  5. Daca ai o muzica buna nunta va fi un succes garantat. Artistii consacratii au tarife foarte mari, dar sunt formatii care canta la nunta o noapte intreaga si toata lumea danseaza.

  6. O nunta cu asemenea artisti de valoare, nu poate fi decat una minunata. Sunt foarte simpatici acesti moldoveni.

  7. Ce util ar fi fost articolul tau pe cand eram in echipa de organizare a balurilor pentru boboci. Si atunci, tare greu gaseam artistii sau macar oamenii lor de PR.

  8. Nunta nu mai fac…dar la o petrecere ar fi minunat! La ultima petrecere mi-a cantat Vali-Vijelie, deci…cred ca mi-ar fi placut pe oricare dintre cei prezentati de tine!

  9. Mi-as dori sa pot chema un artist de talia Alexandrei Stan la o petrecere. Este un alt sentiment in momentul in care ii vezi la cativa metri in fata ta si ii auzi cantand live

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.