Alege un implant dentar pentru un zambet perfect

Zambetul este caracteristica pe care o observam prima data la o persoana. Insa un zambet frumos vom avea doar daca dantura noastra este sanatoasa. De aceea este extrem de important sa avem grija de ea si sa acordam o atentie sporita ingrijirii dintilor. Nu e o rusine daca e nevoie de un implant dentar sau o plomba.

Din pacate, oricat de mare grija vom avea de dintii nostri uneori este nevoie de mai mult. Cel mai bine este sa ne documentam si sa vedem cum ne putem rezolva problemele dentare. In cazul in care din orice motiv ne-am pierdut un dinte cel mai indicat este sa apelam la un implant dentar. Este cea mai buna metoda de restaurare dentara si doar cu ajutorul acestei metode putem avea din nou un zambet de milioane. Fiind introdus in maxilar, un implant dentar tine locul radacinii dintelui lipsa.

Apeland la un implant dentar vom avea doar avantaje si foarte putine riscuri. Este una din cele mai sigure proceduri si nu e deloc dureroasa.

Cat costa un implant dentar?

Este una din cele mai frecvente intrebari si cu siguranta veti crede ca e nevoie de extrem de multi bani si mai ales multe drumuri la stomatolog. Dar nu e deloc asa.

Un implant dentar nu este este costisitor daca se evaluaza avantajele pe termen lung. Trebuie sa tinem cont ca este o investitie facuta cu cap. Astfel incat vom avea din nou o dantura frumoasa si dincolo de asta, cel mai important, vom avea dinti siguri si functionali. Daca ne gandim ca un implant dentar ne va ajuta sa mancam bine, fara nicio problema pana la batranete, este o motivatie semnificativa de a apela la acest tip de interventie.

Pentru rezultate sigure si eficiente, alegerea unei clinici de renume este obligatorie. E indicat sa cautam o clinica stomatologica in Bucuresti pentru a obtine cele mai bune rezultate. Plasarea unui implant dentar este un proces lung insa in prezent se bucura de o schimbare revolutionara. Acum se poate face un implant dentar chiar si intr-o singura zi, fara a mai fi nevoie sa asteptam luni bune pentru a ne reintoarce la zambetul perfect.

Una din cele mai cautate proceduri este extractie masea de minte. Se stie ca maselele de minte se cariaza foarte repede si nu pot fi plombate, astfel incat extractia maselei este obligatorie. Procedura este una destul de simpla iar medicul stomatolog va va da toate detaliile necesare. Recuperarea dureaza doar cateva zile.

Asadar, daca lipsa unui dinte va da batai de cap si va doriti din nou un zambet ca din reviste, alegerea unui implant dentar este solutia salvatoare. Apelati la o clinica de incredere pentru rezultate exceptionale!

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Din fericire am dantura aproape perfecta cu exceptia unui dinte cariat. Imi este putin cam frica de stomatologi dar stii vorba aia: „zambetul este accesoriul esential al oricarei femei”. Trebuie sa avem mare grija de dantura noastra, sa nu o lasam as daca avem vreo problema, trebuie tratata la timp..

  2. esteo idee foarte buna implantul dentar si necesar la o adica dar si foarte scump ,da ceea ar trebui sa sa avem mare grija de dantura nostra ,eu am o frica groaznica de dentist si nu stiu cum sa fac sa.mi treaca ptr ca am mare nevoie

  3. am o masea lipsa de aproape 2 ani, dar nu am ajuns pana acum sa imi fac implant dentar pentru ca este destul de scump. Daca ar fi un dinte din fata, ar fi vorba si de estetica si probabil ca nu as mai amana.

  4. Nu prea mai am probleme cu dantura
    Am avut pana acum 5 ani și am “reparat” mai toată dantura
    De vreo 3 luni ma cam supăra o măsea și trebuie sa ajung la dentist
    Sa vad ce zice și ma bate gândul sa îmi fac împlant dentar cu toate ca îmi este o frica de nu mai pot.
    Pupici
    Sa ai o duminica minunata ??

  5. Sunt de părere că implantul dentar este destul de bun în situaţiile în care un individ are dinţi lipsă, mai ales dacă situaţia este foarte avansată. Eu am mai fost pe la dentist şi nu am probleme cu el, aşadar cred că e o operaţiune destul de ok, spre deosebire de altele. În orice caz… acum ţine şi de mâna medicului care lucrează.

    http://www.alexandrupanait.com

  6. O dantura frumoasa este ceea ce ne dorim cu totii, cand insa sunt probleme atunci clar trebuie apelat la medicul specialist. Iar daca acesta decide ca este nevoie de un implant, atunci trebuie sa il ascultam 🙂

  7. Eu sunt norocoasa Am dantura buna si nu am nevoie de implanturi dentare dar daca as avea nu as ezita sa imi fac. Chiar daca sunt scumpe consider ca merita.

  8. Implantul este o foarte buna alternativa atunci cand din diverse motive ai „lipsuri” la dantura iar implicatiile unei danturi complete au efecte directe asupra sanatatii noastre.

  9. Am deja 2.La primul muream de frica, la al doilea …tot muream de frica.frica nu trece cu nimic, insa sunt multumita de ele!

  10. Daca esti in situatia de ati pierde dintii cred ca un implant dentar e cea mai buna solutie, comparativ cu placa, dar e si mult mai scump. Parintii mei au ramas fara dinti de ani de zile si se chinuie asa pentru ca din pensia lor nu-si permit un implant dentar. Si cred ca sunt multi din generatia lor in aceasta situatie.

  11. Implanturile sunt cele mai bune variante terapeutice in cazul edentatiilor frontale in mod special. Cele ceramice pe zirconiu arata de milioane!

  12. Investitia intr-un implant dentar este intotdeauna o investitie care merita. Golurile din gura atrag dupa ele o intreaga serie de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.