De ce aleg sa-mi iau un rucsac dama

Se stie ca femeile au in garderoba sa colectii impresionante de pantofi si genti. Cele din urma sunt accesoriile cele mai ravnite si dorite de reprezentantele sexului frumos. O tinuta nu este intregita daca o femeie nu-si alege geanta potrivita. Fie ca alegem o geanta casual, o geanta eleganta sau un rucsac dama, geanta trebuie sa se potriveasca stilului tinutei

Gentile trebuie sa caracterizeze persoana care o poarta si sa completeze frumos tinuta la care a ales sa o poarte. Daca nu va doriti sa investiti bani foarte multi pe genti, in zilele noastre se gasesc variante accesibile dar de o calitate exceptionala. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati magazinul cu cele mai bune recomandari.

Ce tipuri de genti trebuie sa avem in garderoba?

  • geanta tip postas;
  • geanta tote;
  • geanta tip sac;
  • rucsac;
  • geanta plic.

Acestea sunt cele 5 tipuri de genti pe care orice femeie trebuie sa le aiba in colectie, pentru a putea accesoriza orice tinuta. Fie ca e o tinuta eleganta sau una casual, geanta trebuie sa se potriveasca atat tinutei cat si personalitatii persoanei care o poarta.

Personal, gentile tip postas au fost alegerea mea numarul 1 de cand ma stiu, pot fi purtate la orice tinuta, totul tine de modelul ales. Totusi, in ultimul timp, mai exact de cand a venit cel mic pe lume am inceput sa ma reorientez. Am inceput sa caut genti mai spatioase, mai exact rucsacuri dama fiindca sunt mai practice si pot lua cu mine tot ce am nevoie.

De ce aleg sa cumpar un rucsac dama?

Acum se gasesc modele in tendinte de rucsacuri dama, asa ca aproape orice tinuta poate fi accesorizata cu o geanta de acest tip. Pot fi purtate atat la jeansi cat si la rochii. Sunt spatioase asa ca toate lucrurile necesare, atat mie, cat mai ales baietelului meu pot incapea fara nicio problema. Servetele umede, pampersi, jucarii, hainute de schimb ( mamicile stiu despre ce vorbesc ) plus cateva cosmetice pentru mine: un ruj, un rimel, servetele, un parfum, oglinda si cred ca se vor mai gasi alte cateva lucrusoare.

In concluzie, femeile fara a-si accesoriza tinuta cu o geanta nu pot iesi din casa. Asa ca a noastra colectie trebuie sa contina macar cate un tip de geanta din cele mentionate.

 

Voi ce genti preferati?

Sunt rucsacurile alegerea voastra?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Mie imi plac gențile tote si cele tip postas.
    Sunt foarte utile și încăpătoare. Mereu avem nevoie de multe lucruri după noi asa ca aceste genți is foarte bune pentru persoanele care mereu cara foarte multe lucruri după ele .

  2. In ultima perioada si eu mi-am tot cumparat rucsaci. Se pare ca sunt tare la moda!
    Cel mai dezamagita am fost de rucsacul de la Stradivarius caruia au inceput sa ii oxideze fermoarele dupa doar 2 saptamani… 🙁

  3. Si eu am o mare pasiune pentru genti de tot felul..si mici, si mari, rucsacuri. Imi plac si rucsacurile dar tot gentile raman preferatele mele. In ultima perioada am purtat mai mult rucsacuri pentru ca sunt foarte usor de accesorizat si foarte incapatoare.???

  4. Ador rucsacurile si am 3 in garderoba. Sunt super utile pentru ca sunt incapatoare si merg la o gramada de tinute.
    Imi plac alegerile tale.

  5. Eu una pot spune ca sunt colecționară de genti,cred ca am peste 30 de modele ,însă recunosc nu prea le aveam cu rucsacul însă acum de când am născut și merg la plimbări cu fetița mea parca rucsacul mi se pare cel mai practic.
    Îmi plac enorm modelele ce ni le ai prezentat in special cel maro-bej,e bestial.
    Pupici sa ai o săptămâna minunata

  6. Eu M-am îndrăgostit de rucsacul meu! A fost mai greu pana am început sa-L port. Ulterior am aflat ca-i cel n-ai practic și comod mod de a avea grija de copil și a-mi tine lucrurile necesare intr-un loc potrivit

  7. Eu prefer 3 tipuri, rucsacul, clasica gentuță și un marsupiu (borsetă), am câteva modele de la Eastpak de rucsace și vreo 3 modele de borste, atât de drăguțe!
    Mereu aleg rucsacurile, parcă sunt incompletă fără el:))

  8. Imi plac toate trei!!!! Și eu îmi doresc unul asemănător, dar care sa fie destul de încăpător

  9. Mie nu mi-ar sta bine cu un rucsacel in spate, zic ca e potrivit pt adolescente, dă, asa, un aer de scolarita, iar eu sunt aia cu catalogul :)) si mai am si suta de kile, ghiozdanul mi-ar mai lipsi… Insa imi place sa le vad, iar acela roz e super. L-as face cadou unei nepoate.

  10. pana asta vara purtam geanta dar mi.am cumparat un rucsac ,poate este ptr domnisoare dar ma simt inca tanara si de ce sa nu port ,este foarte practic

  11. Eu prefer genţile mari la servici, tip poştaş pentru zi cu zi şi rucsacurile când merg la plimbări mai lungi, călătorii. Ah, şi poşete tip plin, pentru ţinute elegante.
    În schimb, nu am nici o geantă tip sac. Nu m-au atras niciodată.
    Îmi place primul rucsac din articol. Arată foarte bine şi se potriveşte la orice ţinută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.