Idee de outfit pentru Valentine’s day

Zaful mereu reuseste sa ma atraga prin multitudinea de produse nou adaugate, preturile avantajoase si o gramada de oferte de nerefuzat. Si de data aceasta nu m-am putut abtine si am inceput a rasfoi cu interes site-ul. Daca tot se apropie ziua indragostitilor, o sarbatoare pe care eu nu o petrec in mod special, zic sa arunc un ochi la promotiile de la Zaful valentines day 2018 Special Promotion. Asa cum se numeste si categoria, aici gasim promotii speciale facute pentru aceasta zi. E indicat sa ne grabim caci stocurile se epuizeaza rapid.

La o prima vedere, vad ca avem si posibilitatea de a castiga un card cadou de 100$!! Tot ce trebuie sa facem este sa votam tinutele inspirate de Valentine’s day! Super, nu?

Haideti sa va arat ce articole vestimentare mi-au facut mie cu ochiul! Si mi se pare o tinuta perfecta pentru Ziua Indragostitilor! Am un cupon de reducere pentru voi la orice comanda: ZafulChen. Spor la shopping!

Bow Tied Applique Floral Embroidered Mini Dress

Metal Ring Embroidered Clutch Bag

Solid Color Lace-Up Stiletto Heel Pumps

Lapel Open Front Wool Blend Coat 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. Cand stiu ca se apropie luna cadourilor iar eu nu stiu ce cadouri sa cumpar imi vine sa mi pun mainile in cap :)))
    Prietenul meu este plecat din tara iar asta nu este inspre bine meu pentru ca nu cred ca voi primi ceva.. 😞😞 Foarte frumoasa rochita aia visinie.

  2. n-am mai vazut un clutch asa de frumos. E destul de micut, dar al naibii de cochet si romantic. Plus ca e si in tendinte, cu broderia aia superba. asta scoate in evidenta orice tinuta, clar.

  3. imi place rochita ,dar nu este genul meu de croiala ,fiind mai mica de inaltime nu cred ca ra veni bine pe mine dar este frumusica si imi place si culoarea

  4. Ce sa-ti spun? Alegeri foarte bune si frumoase. Rochia este superba iar pantofii sunt mortal de frumosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.