Men’s New Look 2018

Noul an aduce noi dorinte. Pentru doamne si domnisoare nu e o noutate ca sunt intr-o continua cautare a hainelor perfecte insa oare barbatii nu sunt la fel de dornici sa-si schimbe garderoba? Eu zic ca da..

V-am spus de Newchic si de promotiile lor din aceasta perioada si cam ce am putea sa ne cumparam cu doar cativa banuti. Eu am un wishlist interminabil insa m-am gandit ca e cazul sa ii iau si sotului cate ceva, nu de alta..dar garderoba mea e plina iar dulapurile lui sunt cam goale :)). Am rasfoit site-ul in lung si lat, in special la categoriile cu mega reduceri si am incercat sa gasesc cam ce stiu eu ca i s-ar potrivi. Cu marimile mi-e teama, ce-i drept, caci de multe ori am  dat gres insa am sa acord o mai mare atentie masuratorilor pentru a nu-i lua haine ori prea mari, ori prea mici.

Am incercat sa combin cateva articole vestimentare pentru a-i alcatui o tinuta cu bani putini si sper sa-i placa ce am ales.

Voi ati cumparat vreodata haine barbatesti de pe site-urile straine?

Pulover

Palton

Pantaloni

Pantofi

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

23 Comments

  1. Da, ii cumpar haine iubitului meu dar sa stii ca am cam dat gres cu ele, ba sunt marimi mici ba nui plac. Asa ca in ultima perioada il las pe el sa.si cumpere ce ii place pentru ca este cam mofturos. Imi place tinuta compusa de tine, mai ales ploverul. 😉

  2. Și eu ii cumpar sotului mai mereu de îmbrăcat
    Îmi place ce ai ales
    I-am arat și sotului ii plac pantaloni și pantofi
    Sa mai faci articole de genul ca me dai idei și noua
    Pupici

  3. Ce ahine frumoase! Da tocmai am luat sotului meu o geaca faina de de un astfel de site. Chiar e frumoasa si de calitate, sunt sigura ca pe NewChic e la fel.

  4. Paltonul este super ,imi place culoarea si croiala ,nu cumpar haine de pe site.uri ptr ca imi este frica ca nu gasesc masurile

  5. pantofii aia inteleg ca au si piele in compozitie, dar nu cred ca tot exteriorul este piele nu? Sunt prea ieftini sa fie asa. Daca ar fi cusuti pe bune, ar fi foarte rezistenti, dar ma gandesc ca e doar de forma cusatura, de design.

  6. Nu i-am luat nimic online sotului meu, desi am vazut multe hainute dragute si pentru barbati. I-am trimis link dar ei sunt mai calculati decat noi cand vine vorba de cumparaturi.

  7. E superb paltonul visiniu, iar sotul meu chiar este in cautarea unuia. Problema este ca trebuie sa l conving sa aleaga culori mai indraznete si sa renunte la clasicul negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.