Paleta de farduri Malika Colors in editie limitata- review

Despre produsele Malika Colors am citit multe lucuri frumoase in blogosfera. Insa pana la sfarsitul anului trecut nu am avut ocazia sa le incerc. Eu ii stiam mai ales pentru lacurile lor de unghii absolut incantatoare, nuante superbe si lansari de produse super atractive.

Mare bucurie si incantare mi-a cuprins chipul cand in decembrie a avut loc lansarea unei palete de farduri in editie limitata si eu am avut ocazia sa o testez chiar inainte de lansare.

Stiu, am intarziat cu review-ul insa am avut restante si destule datorii. Dar mi-am facut timp sa va prezint noua paleta de farduri Malika Colours.

Impresii despre paleta de farduri Malika Colors:

Paleta contine 14 farduri cu tonuri versatile, nuante ce pot fi combinate frumos atat intr-un machiaj de zi sau intr-un machiaj de seara. Totul tine de combinarea culorilor dorite. Contine nuante neutre cat si nuante mai aprinse, pentru un look mai indraznet. Desi am destule palete de farduri intotdeauna imi doresc sa incerc ce e nou pe piata si sa descopar noi branduri. Paleta are un design foarte special, atractiv, astfel incat ti-e mai mare dragul sa o privesti. Fardurile se aplica usor, sunt putin prafoase insa eu elimin surplusul de produs sufland pe pensula de machiaj. Culorile sunt destul de pigmentate, se blenduiesc usor daca folosim pensulele potrivite. Eu am folosit fardurile fara baza iar finish-ul a fost unul reusit, a rezistat ore bune fara a se  diminua din intensitate. Insa sunt convinsa ca o baza pentru fard ar scoate si mai bine in evidenta nuantele si mai ales rezistenta fardurilor.

Paleta o puteti gasi pe site la pretul de 120 lei. Un pret destul de avantajos! Daca va place sa testati noi produse, si sunteti o novice sau chiar aveti cunostinte in arta machiajului, aceasta paleta va poate uimi! Culori intense, nuante indraznete si pret avantajos.

 

Voi ati incercat aceasta paleta de farduri?

Ce impresie v-a lasat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

35 Comments

  1. Se vede deja care sunt culorile tale preferate. Cred ca toate avem la fel paletele – cateva culori consumate zilnic si restul aproape neatinse. Pentru mine, sunt de interes farduri in culori pamantii. Nu prea port roz, verde, portocaliu… nu sunt suficient de puternica pentru ele.

  2. Arata atat de bine paleta lansata de Malika, are niste nuante absolut divine. Din pacate nu am incercat o dar sigur ca imi doresc foarte mult.. 😍😍🤗😘

  3. Foarte frumose nuantele, paleta lansata de Malika imi place foarte mult, imi doresc sa o incerc 🙂

  4. Nuantele sutn destul de stridente pentru machiajul meu in nuante de nude sau deloc 🙂 asa ca nu sunt in masura sa judec calitatea lor. In schimb am auzit ca u niste oje tare misto 😉

  5. Interesante nuante îmi plac sa ști
    Eu una prefer farduri așa colorate și rujul nude😘😘😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.