Cum imi aleg hainele de pe Zaful?

Astazi vreau sa va vorbesc despre cum imi aleg eu hainele atat ca si calitate, cat ca si marime de pe Zaful. De multe ori am primit intrebari si multa lume se plange de teama de a cumpara de pe acest site, din pricina faptului ca ar putea gresi marimea. Indiferent ca vorbim despre rochii, blugi, fuste sau chiar costume de baie- click aici sa vedeti mai multe modele- more  models-.

Sincera sa fiu, nu mi-am luat de multe ori costume de baie de pe zaful, dar de cate ori mi-am luat a nimerit masura potrivita si modelul perfect pentru mine. Aici – here -veti vedea cele mai noi si mai faine modele. Totusi cred ca cel mai bine ma pricep in a-mi alege hainele potrivite.

Asa ca iata cum imi aleg masura si modelul potrivit pentru mine:

Pentru inceput, caut in categoria dorita articolele vestimentare care imi plac, verific pretul, caci da, si pretul are o importanta majora. De exemplu, daca pe site vedeti o rochie de seara, sa zicem, absolut superba, dar care are pretul de 15-20$, nu va asteptati ca rochia sa fie absolut fabuloasa pentru ca nu va fi. Va arata exact de 15$. Asadar, conteaza mult si pretul produsului. In schimb un tricou sau o bluza de 15$ poate arata execeptional in realitate. Cele mai bune si calitative produse sunt cele cu pretul de peste 25$, asta este parerea mea.

Inainte de a adauga produsul in cosul de cumparaturi verific ce marime mi s-a potrivi. ATENTIE! Pe Zaful fiecare produs in parte are masuratorile lui. Asadar, la fiecare produs veti consulta tabelul marimilor. Eu nu am dat gres de multe ori, daca am fost atenta. Masurile se potrivesc intocmai, de foarte putine ori s-a intamplat ca masuratorile sa fie decalate.

Si nu in ultimul rand verfic cu atentie impresia celor ce au cumparat produsul pe care eu mi-l doresc. In partea de jos a site-ului veti vedea diverse comentarii. Eu ma ghidez de multe ori dupa ele, veti gasi si poze reale ale clientilor si asa va veti afce o parere clara si daca merita sau nu ca produsul sa fie al vostru.

 

Zaful este un site ce se respecta si isi respecta clientii, daca ceva nu va convine puteti vorbi pe chat online sau sa deschideti un ticket si veti fi contactati in 24 ore. Problemele se rezolva rapid.

Daca nu stiati ste-ul are si un blog dedicat Zaful blog si acolo veti gasi noutati si sfaturi despre moda. Nu strica sa aruncati un ochi!

Daca mai aveti intrebari si nelamuriri mi le puteti lasa in comentarii!

Pana atunci am sa va las cateva produse care merita atentia voastra, costume de baie in principal, caci acum vine sezonul lor si trebuie sa le comandam imediat!

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. De ceva vreme ma tot bate gandul sa dau o comanda pe site ul Zaful pentru ca am vazut ca are foarte multe lucuri frumoase care la noi nu se gasesc. Asa cum ai spus si tu costumele de baie sunt extrem de frumoase si au niste modele care mie una imi iau ochii. Ambele sunt superbe.😍💋

  2. asta e ceva la care multi din cei care nu sunt obisnuiti sa cumpere haine din afara nu stiu. Ma refer la faza cu masurile din tabel, sa fie atenti la ele. Si uite asa ajung sa isi cumpere un L care de fapt e mai mult un S pentru ca nu au stiut unde sa se uite.

  3. Am vazut cateva seturi de bustiere si pantaloni scurti foarte reusite pentru vara, si chiar ma gandeam sa mi le comand. In general sunt multumita de calitatea produselor de pe Zaful!

  4. Mi-a luat multa vreme pana am descoperit partea a doua a tabelului cu marimi, de atunci nu am mai gresit, dar am avut si eu cateva rateuri. Pacat, caci hainele de pe zaful sunt de foarte buna calitate.

  5. Stiu ca si tu ai dat gres de cateva ori cu marimile. La noi daca ceva nu ti se potriveste il mai poti returna.

  6. Ce frumoase sunt costumele de baie. Eu ma feresc sa dau comenzi de site-urile de afara

  7. Eu analizez de regula ultima poza secundara pentru ca mi se pare ca in ea se vede mai bine materialul, iar comentariile si review-urile ma ajuta sa iau o decizie daca sa comand sau nu produsul.

  8. O sa tin cont de sfaturile tale la comanda. Asta ma retine si pe.mine, frica de a nu nimeri masura.
    P. S. Faine costume!

  9. Anul trecut am indraznit si eu si mi-am luat vreo 3 costume de baie din 2 piese si unul cu totul. Sa stii ca le-am potrivit pe toate si chiar mi-as mai lua. Mi-a placut sa le schimb in fiecare zi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.