Cum imi tin cosmeticele in ordine

In una din comenzile Gamiss am decis sa-mi iau un nou organizator pentru cosmetice. Desi v-am aratat in trecut unul, am vrut sa-l schimb cu altul mai incapator. Si totusi, chiar si cu acesta nou cateva cosmetice au ramas pe dinafara.

Una peste alta, acest organizator arata foarte bine. Materialul este transparent si din plastic extrem de tare. Este bine compartimentat, are compartimente speciale pentru rujuri, aceesta fiind principalul motiv pentru care l-am ales. Nu am exagerat de multe rujuri si luciuri de buze, pentru mine sunt suficiente insa pentru a nu mai sta aruncate peste tot acest organizator e perfect! Plus ca aceste compartimente ne ajuta sa gasim iemdiat rujul favorit fara a rascoli prin ele. Diferenta dintre organizatorul de cosmetice vechi si cel nou, este ca cel din urma are si un sertar ce se deschide, putand pune acolo mai multe lucruri necesare nou. Putem alege sa punem chiar si bijuteriile cele mai folosite pentru a le avea la indemana atunci cand stam in fata oglinzii.

Pretul unui astfel de organizator mie personal mi se pare destul de bun, tinand cont ca asa pot avea cosmeticele aranjate si in ordine. Pe masuta de makeup arata foarte bine, alaturi de suportul de pensule din acelasi material. Mi se pare o investitie buna si daca aveti multe cosmetice cred ca merita atentia.

Eu sunt surprinsa ca a ajuns intact la mine, si ca nu s-a spart pe drumul acesta lung dintre tara noastra si China. A venit ambalat intr-o cutie de carton. De fapt, mi-am luat si o oglinda pe care am sa v-o arat in curand si a ajuns in stare perfecta. Se pare ca chinezii stiu sa ambaleze produsele pentru a ajunge in perfecta stare.

Voi aveti un astfel de organizator de cosmetice? Vi se pare o investitie buna sau alegeti alt mod de aranjare a cosmeticelor?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

29 Comments

  1. Foarte utile aceste organizatoare pentru cosmetice, chiar si eu am zis ca imi cumpar dar mereu uit. Momentan le tin prin portfarduri sau genti cosmetice.

  2. Pentru rujuri am și eu un suport, pentru creioane, glosuri, pensule am niște căni decorative și niște suporti pentru ghivece de la Ikea. Majoritatea cosmeticelor pe care le folosesc des sunt pe măsuța de machiaj, restul sunt ascunse prin multimea de sertare.

  3. Am si eu cateva modele, am vreo 2 exclusiv pt rujuri, unul cu 3 sertare pt farduri si creme, inca unul pt dischetele demachiante si tocmai ce mi-am mai comandat altul, care intre timp am si uitat cum arata :)))

  4. Eu nu am niciun organizator. Pe unele le tin in portfarduri si pe restul, cele mai marim imprastiate intr-un sertar. Sa vezi cum trantesc cu ele cand am nevoie de ceva si nu gasesc.

  5. Ce fain arata. Acum imi pare rau ca nu l-am luat si eu, poate data viitoare cand mai dau comanda la ei. Eu acum imi tin cosmeticele intr-un bidon de plastic taiat asa cum am vazut la alta bloggerita.

  6. Caut de mult timp un astfel de organizator, dar pana acum nu am gasit unul care sa imi placa. Acum cosmeticele mele stau in mai multi saculeti mici, dar cred ca voi da curand o comanda pentru acest organizator.

  7. Cred ca organizatorul acesta e visul oricarei fete. Clar am sa mi-l achizitionez si eu! Am nevoie sa imi vad toate pensulele si cosmeticele frumos aranjate si faptul ca e si transparent, e mai mult decat perfect.

  8. Nu am comandat niciodata de pe acest site, dar m ai facut curioasa. Eu imi tin cosmeticele pe care le folosesc zilnic intr un recipient facut de mine, iar pe celelalte in sertar, in cosulete de plastic.

  9. O idee foarte bună, mai ales pentru mine care mereu am cosmeticele și produsele de make-up în dezordine, oricât așez la ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.