Ootd- Jeansi peticiti cu inimoare si bluza burgundy

Asa cum am promis in articolul trecut am lasat deoparte tinutele sport in favoarea celor mai feminine. In general ma imbrac mai elegant iar tinutele sport le aleg pentru acasa. Desi nu sunt mare fana a sarbatorilor imprumutate, Valentine’s Day si Dragobetele de la noi, tinuta de azi e perfecta pentru una din aceste doua ocazii. Pentru Dragobete, mai exact. Cu mici schimbari putem transforma tinuta casual-chic de astazi in una eleganta.

V-am aratat pe facebook jeansii cu inimioare care m-au cucerit de la prima vedere, am avut mari asteptari, dar veti vedea ca nu s-au ridicat chiar la nivelul asteptarilor. Am ales sa-i combin cu o bluza burgundy cu snur si material incretit in zona gulerului. Pentru incaltari am ales botinele pe care le port extrem de des si le-ati mai vazut pe blog pana acum.

Bluza burgundy e de o frumusete aparte. Detaliul din zona bustului o face foarte eleganta. Iubesc camasile si am mai zis-o pana acum. Ce aveam in garderoba, acum imi sunt mari si sunt nevoita sa caut alte modele potrivite marimii pe care o port in acest moment. Culoarea e asa frumoasa si e in tendinte. Eu mi-am luat marimea S si imi vine perfect! Din ce vad nu mai este pe stoc insa cu siguranta veti gasi modele pe placul vostru in aceasta nuanta.

Jeansii peticiti au un model deosebit, pacat ca nu sunt ceea ce ma asteptam. Nu sunt deloc elastici si din cauza croiului sunt usor incomozi. Nu ma simt deloc comod atunci cand ii port, ma tin si nu ma pot misca in voie. Culoarea imi place la nebunie si inimioarele arata super fain! Cel mai mare minus pe care l-am gasit la jeansi a fost faptul ca fermoarul este pus gresit! Cheita aceea care ne ajuta sa ridicam fermoarul este rupta si colac peste pupaza fermoarul este pus pe interior, ca sa-i pot inchide sunt nevoita sa bag mana pe interiorul jeansilor. Nu este vizibil dar e un lucru dezamagitor. De mult timp nu am mai fost dezamagita de un produs de pe Zaful..dar se intampla! Eu mi-am luat L, ma gandesc ca daca mi-as fi luat o marime mai mare as fi putut sa ma misc in voie dar probabil mi-ar fi stat ca pe gard.

Tinuta arata bine, mie imi place, trecand peste aspectul incomoditatii jeansilor.

Cum vi se par produsele? Tinuta este pe stilul vostru?

Bluza 

Jeansi

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

26 Comments

  1. Iti spun ca de fiecare data parerea mea sincera. Dupa blugi nu ma omor deloc si nu prea cred ca te avantajeaza..dar bluzita este superba. Culoarea si modelul sunt foarte frumoase. 😍😍❤️

  2. Mie imi place mult tinuta ta…dar nu mi plac geansii din material scortos …ai dreptate…bluzita e superba si-mi plac chiar si inimioarele..
    Pacat de aceste inconveniente …off…te pup Cristina!

  3. Blugii desi sunt interesanti nu sunt genul meu ,iti sta bine cu ei pacat ca nu te simti confortabil ,bluzita are o culoare dementiala ,iti sta bine cu acesta culoare

  4. Blugi cu inimioare. Flumosi pacat ca te deranjeaza. Bluza este superba si prin croi si prin nuanta.

  5. Stiu ce spui cu faptul ca te tin jeansii, neavant elastan in ei. Am patit si eu, e super incomod. Poate trebuia sa iti iei cu o idee mai largi, nu stiu. Insa, acest gen de jeansi (deloc elastici) au o cu totul alta tinuta decat ceilalti. Si se vede asta si in poza. Pacat ca nu te simti ok in ei…ghinion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.