3 perechi de incaltaminte ce mi le doresc in aceasta primavara

A venit primavara si implicit trebuie sa scoatem la lumina cele mai faine haine si rochii pentru a le pune in valoare. Primavara e anotimpul care ne permite sa ne imbrcam subtire si sa alegem hainele care ne pun frumos corpul in evidenta, dupa ce am stat infofolite toata iarna. Eu deja am scos hainele subtiri si am inceput sa le port. Insa parca un nou antimp necesita macar cateva hainute si incaltaminte noua, nu-i asa?

La haine am rezolvat-o, mi-am luat deja cateva articole vestimentare noi, dar incaltari nu, asa ca e cazul sa remediez problema. Am intrat pe Rosegal si mi-am ales 3 perechi de incaltari pe care e obligatoriu sa le iau cat mai curand. Au promotii inca cu ocazia Rosegal Best womens day gifts 2018 si trebuie sa profit.

Aceasta pereche de snickers sunt super faini si trebuie sa-i am cat mai curand. Culoarea e atat de placuta si pot fi purtati atat cu jeansi cat si cu fuste. Imprimeul de asemenea e in tendinte!

Balerinii intotdeauna mi-au placut. Sunt o alegere reusita indiferent de ocazie iar daca alegem o pereche versatila o putem combina cu orice. Mi-am adaugat o pereche maro in cos, sunt atat de faini si deja mi-i iamaginez cum i-as putea combina!

Caldura implica si tinute relaxante. De aceea e obligatorie o pereche noua de adidasi. Mai ales pentru zilele in acre facem sport, ne trebuie o pereche de incaltaminte lejera dar care sa arate bine. Eu am ales o pereche de adidasi roz, numai buni pentru primavara asta.

Acestea fiind spuse, acum nu-mi mai ramane decat sa plasez o noua comanda si sa astept produsele. De asemenea am pentru voi un cupon de reducere la fiecare comanda folosind codul RosegalChen. Spor la cumparaturi! E musai sa profitati de reduceri si oferte, nu veti regreta.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Snickersiiii 🤗 fooarte draguti! Imi place mult imprimeul! Sa le porti cu placere! 😚

  2. Adidasii sunt frumosi . Mi.am dat comanda si eu se o pereche de adidasi din catifea cu sireturi din satin

  3. Eu in ultima perioada port mai mult adidasi pentru ca sunt si comozi si usori de purtat dar abordez si tinute sport. 😊

  4. balerinii aia cu varful ascutit sunt singurii care nu sunt pe gustul meu. Adidasii roz imi plac la nebunie si espadrilele alea cu broderie parca mi le-as comanda si eu ca la 28 de dolari merita. Mai dau si niste puncte si mai scad cu vreo 3 dolari pretul si gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.