Accesorii pentru casa de pe Rosegal

A venit timpul sa va arat ce accesorii mi-am luat in ultimele comenzi Rosegal. Haine mi-am tot luat de-a lungul timpului si am zis ca e vremea sa diversific si sa ma iau si altceva ce am nevoie. Asa am hotarat sa-mi iau accesorii pentru casa. Mai exact: 2 fete de perna, o oglinda pentru makeup, un set format din patura si perna decorativa si doua buchetele de flori artificiale.

Setul format din perna si patura l-am vazut prima data la Alexandra si mi-a placut tare mult. Am zis ca e cazul sa o iau mai ales pentru pernuta foarte draguta fiindca o sa-i placa celui mic. Si asa e, zambeste de mama focului cand o vede! Dimensiunile paturii sunt 170*100. E o patura perfecta pentru a-l inveli pe cel mic cand doarme. E pufoasa si calduroasa. Am facut o alegere buna. Se pare ca acest set poate fi livrat doar prin curier, asa ca a fost expediat prin DHL si am fost nevoita sa platesc 18 lei taxe vamale pe el+ florile+ o fata de perna. A meritat zic eu!

Oglinda de makeup mi-a atras atentia si a vrut-o imediat, mai ales ca nu are un pret mare. E perfecta pentru masa de makeup a oricarei fete. Are 16 beculete cu led, si poate ajusta astfel incat sa o asezi in pozitia care iti este mai buna. Se poate baga in priza sau se pot folosi baterii. E o achizitie excelenta. Spre uimirea mea, oglinda a ajuns intacta tocmai din China, pe cand la noi in tara si niste farduri de ochi ajung sparte..

Fetele de perna sunt tare dragute. Sunt mai mari ca dimensiune decat pernele decorative pe care eu le am, dar am sa caut altele.

 

Florile artificiale imi plac la nebunie. Sunt perfecte ca si decor pentru poze si zici ca-s adevarate. In ultimul timp mi-am luat tot felul de buchetele de acest gen.

Cam astea sunt accesoriile de astazi, astept sa-mi spuneti, cum vi se par?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

26 Comments

  1. Sunt superbe imi place pernuta si paturica mult dar si restul si eu cumpar mai mereu cand am prilejul cate ceva pt casa ! Pupici 😘😘😘😘🤗

  2. De departe cel mai mult ma incanta oglinda de machiaj…e super frumoasa si…am si eu nevoie de una! Cat a costat Cristina?

  3. Toate is faine , ce-l mai mult mi-a atras atentia oglinda , ca si ție de alt fel .

  4. Foarte frumoase lucrurile care ti le ai luat. Imi plac la nebunie acele fete de perna si oglinjoara.

  5. Tocmai am mai luat si eu niste lalele roz de la ei. toti care vin la mine in vizita raman masca atunci cand verifica si li se confirma ca lalele mele sunt artificiaale.

  6. Imi plac tare mult alegerile tale. Nu inteleg de ce este o glinda asa scumpa. ASdica mai scumpa ca patura. Imi plac si floricelele

  7. imi place la nebunie perna daca o vede fetita mea cu siguranta vrea si ea ,este innebunita cu pernele ,are in patul ei o gramada care mai de care colorate sau ca forma ,imi place si oglinda este deosebita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.