After Shave lotiune Krauter de la Life Care- review

A venit timpul sa va prezint un produs pentru barbati. Am decis sa iau de data aceasta de la Life Care un produs masculin fiindca produsele pe care le-am testat eu mi-au placut mult si erau curioasa de rezultatele unui produs dedicat barbatilor. Am ales un after shave care am crezut ca ii va fi de folos sotului meu, care are tenul extrem de sensibil asa ca are nevoie de un produs de inalta calitate dar sa fie si la un pret accesibil.

 Descrierea produsului:

Lotiunea dupa ras After Shave Kräuter® contine un parfum de lunga durata si substante hidratante pentru a tonifia si reîmprospata pielea masculina. Un barbierit perfect se încheie cu un after shave fresh ce reface echilibrul sanatos al pielii proaspat rasa.
Notele de varf ofera o aroma proaspata si revigoranta datorita citricelor, în timp ce notele de mijloc cuceresc si atrag prin forta plantelor aromatice precum lavanda si iasomia. Toate sunt înglobate într-un parfum puternic masculin si sofisticat dat de aroma lemnoasa, precum moscul si chihlimbarul din notele de bază.

L-am pus pe sot sa testeze aceasta lotiune dupa ras o perioada indelungata de timp asa ca impresiile sunt bine formate. 

Impresii:

Aceasta lotiune dupa barbierit are un ambalaj practic, din sticla foarte rezistenta. E simplu insa atrage cu acest aspect. Lotiunea este lichida si este necesara o cantitate foarte mica pentru fiecare aplicare. Avand pielea sensibila, sotul se fereste de tot ceea ce tine de produse care irita. Aceasta lotiune s-a comportat foarte bine pe tenul sau, nu irita si nu usuca pielea. Ci o hidrateaza, calmeaza si revigoreaza intens. Va pot spune ca imi place mie tare mult mirosul. Este puternic, intens barbatesc. E un produs de care sotul meu este incantat si pe care il foloseste si in prezent, asa ca daca sunteti in cautarea unui after shave potrivit pentru sotul/iubitul vostru, eu zic sa ii dati o sansa.

Pretul sa este de 22 lei, redus de la 30 lei si are un gramaj de 100 ml.

Sotul vostru a testat acest afer shave? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Iubitul meu nu prea foloseste after shave pentru ca dupa ce se berbereste se irita si nu prea suporta lotiunile astea. Se da cu o crema de la Nivea care ii place foarte mult.

  2. Daca afli de un produs pentru ingrijirea barbii sa ma anunti si pe mine ca al meu after shave nu are la ce folosi ca nu se mai barbiereste. Si-a lasat barba de vreun an.

  3. Pe mine, personal, nu ma intereseaza aceste produse, ca nu exista un el in viata mea, dar pot sa le recomand cuiva al carei sot implineste in curand o varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.