Dorinte de primavara

Primavara e anotimpul cel mai frumos din an, e anotimpul cand copacii inverzesc si ne putem bucura de razele calduroase ale soarelui. E anotimpul in care scoatem cele mai frumoase articole vestimentare, subtiri si colorate, dupa ce au stat ascunse atata vreme. Anotimp nou, haine noi! Asa ca arunc o privire pe Zaful pentru a profita de promotiile de primavara.  Acum e cel mai prielnic moment pentru a face cumparaturi. Stocuri noi de haine , preturi avantajoase si cupoane de reduceri.

Sunt in cautare de rochii frumoase, pe care sa le pot purta atat cu balerini, platforme dar si adidasi. Combinate cu jachete din piele, sunt ideale pentru primavara.

Si jeansii sunt in topul preferintelor pentru primavara, pot fi combinati cu orice si arata excelent. De aceea, desi am o gramada de perechi parca nu ar strica inca una-doua in plus, sa am de unde alege :))

Jachetele din piele sunt punctul meu slab si de fiecrae data rasfoiesc site-urile la categoria asta. Apar modele tot mai noi si e musai sa imi innoiesc garderoba. Asa ca primavara asta am o multime de dorinte.

O sa va arat cateva lucrusoare ce le am pe wishlist!

Rochie galbena

Jeansi

Jacheta

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. Imi place ce ti ai pus pe lista de dorinte, rochita galbena este tare draguta. Si eu am o mica lista de cumparaturi. 😊

  2. Dintre tot ce ai ales tu azi, cel mai mult imi place jacheta din imitatie de piele. E scumpa, nu zic ca nu, dar arata bine si stim toate ca hainele de pe Zaful sunt de calitate. Sper sa iti ajunga repede comanda pentru ca sunt tare curioasa cum iti vine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.