Masca de par regeneranta cu ulei de masline BIO Krauter – review

In urma cu ceva timp am primit un colet de la Life Care, am pus produsele la treaba asa ca astazi iata-ma cu un nou review. Am testat masca de par regeneranta cu ulei de masline BIO Krauter, o perioada lunga de timp asa ca am o parere bine formata despre ea. Din categoria produselor pentru par marca Life Care am mai testat un sampon cu rozmarin despre care v-am vorbit in acest articol.

Parul meu este uscat si am nevoie in permanenta hidratare. Chiar daca placa o folosesc rar, o data pe saptamana iar feonul de doua ori, e vopsit la 2-3 luni, parul meu simte agresiunea si acest lucru se vede. Asa ca sunt nevoita sa aplic la fiecare spalare o masca de par intens hidratanta, balsam de par iar dupa uscare aplic mereu un ulei de par pentru stralucire.

Descriere oficiala masca de par regeneranta cu ulei de masline:

Ingredientele speciale, ca uleiul de masline si uleiul de argan povenite din medii controlate biologic hranesc firul de par de la radacina pana la varf, conferindu-i forta si stralucire.
Parul devine moale si usor de pieptanat. Uleiul de argan este foarte bogat in acizi grasi nesaturati care ingrijesc parul, lasandu-l catifelat. Bogat in antioxidanti, sustine formarea de celule noi, iar uleiul de masline confera parului stralucire si grabeste regenerarea varfurilor despicate. Este recomandata pentru toate tipurile de par. Este un tratament ideal pentru parul subtire, deteriorat si fragil.

Impresii:

Ambalajul mastii este unul practic, un borcans cu gramajul de 300 ml. Este destul de spornica tinand cont ca la fiecare utilizare pe parul meu lung folosesc doar putin produs. Textura mastii este cremoasa si se absoarbe usor in par. Eu am folosit-o doar pe lungimea parului, nu si pe scalp. Culoarea este de un verde crud si are miros placut, natural, se se simte subtil in par si dupa uscare. Mie imi place mult cum miroase. Am aplicat masca o data sau de doua ori sapatamanal. Inca de la clatire simt cum parul se descurca usor, lucru evidentiat dupa uscare. Nu mai este incalcit si il pot pieptana usor. Parul se aranjeaza usor si este mai moale. Are un luciu frumos insa eu folosesc si ulei de par. Desi masca se presupune ca regenereaza firele despicate eu pot spune mai degraba ca previne despicarea acestora. Odata ce firele de par s-au despicat nu mai pot fi reparate cu alte metode decat foarfeca.
Eu sunt multumita de aceasta masca de par. Rezultatele bune sunt vizibile si consider ca merita banii. Inca un produs Life Care m-a incantat cu beneficiile sale. Asa ca daca sunteti in cautarea unei masti de par eficiente, eu zic sa-i acordati o sansa.
Ati incercat aceasta masca de par? Ce impresie v-a lasat?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. N-am incercat-o ! Eu imi fac in casa cu ulei de masline si galbenus de ou! E drept ca o mai folosesc si pe cea de la Wella pe baza de ulei de argan..dar daca tu zici ca e ok …atunci cand o voi termina…o sa mi iau una! Nu stiu de unde…poate-mi zici tu! O zi frumoasa Cristina!

  2. Nu am incercat inca aceasta masca de par. Momentan folosesc o masca pentru regenerarea parului de la Gerovital si este chiar ok dar inca o testez

  3. ce culoare faina are! zici ca e inghetata de fistic. Nu am mai folosit de multa vreme uleiul de masline pentru par, din lipsa de timp, dar stiu ca avea efecte foarte bune cand il utilizam frecvent, deci ma tenteaza masca ta regeneranta.

  4. Foarte interesanta masca asta de par. Imi place ca are ingrediente bune si o pot folosi cu brio si pentru parul meu pretentios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.