3 modele de telefoane vechi care inca merita cumparate

Indiferent daca esti pasionat de tehnologie sau nu, cert este ca telefonul pe care ti-l achizitionezi trebuie sa raspunda tuturor nevoilor tale. Cu toate acestea, exista posibilitatea sa nu ai la dispozitie un buget suficient de generos pentru a-ti putea permite un smartphone de ultimul ragnet. In acest caz, trebuie sa stii ca exista cateva modele vechi, in care inca merita sa investesti. Pe langa faptul ca functioneaza in parametri optimi, acestea au specificatii care le recomanda ca fiind telefoane de inalta calitate. Asadar, daca esti interesat de un telefon vechi, accesibil si care inca merita atentia ta, descopera in acest articol cateva sugestii.

Acestea sunt cele 3 modele de telefoane vechi in care inca merita sa investesti:

 

1.Huawei P8 Lite

Camera foto principala de 13 Megapixeli este unul dintre motivele pentru care Huawei P8 Lite inca reprezinta o investitie inteligenta in materie de telefoane, mai ales pentru cei care sunt pasionati de fotografie. De asemenea, acest model dispune de un ecran de 5 inci, pe care poti viziona continut Full HD, culorile fiind placute, iar luminozitatea suficient de ridicata, chiar si in bataia directa a soarelui. Un alt argument pro cumpararii unui smartphone Huawei P8 Lite este faptul ca difuzorul extern reda sunetul la o calitate buna si la un volum impresionant. Asadar, in cazul in care iti doresti un telefon care sa raspunda nevoilor tale, dar care sa nu fie neaparat de ultima generatie, iti poti achizitiona un Huawei model P8 Lite pe Megaplaza si nu vei fi dezamagit. In plus, daca esti de parereca design-ul acestui device este depasit, il poti updata cu ajutorul unor accesorii de protectie, care ii vor schimba complet estetica.

2.iPhone 6S

Un alt model vechi de smartphone care inca merita sa fie cumparat este telefonul Apple iPhone 6S. Pe langa memoria RAM de 2 GB si spatiul de stocare de 16 GB, are o multime de alte caracteristici de care poti beneficia. De exemplu, ecranul acestui telefon are diagonala de 4,7 inci, dar device-ul dispune si de o camera foto de 12 megapixeli, care este capabila sa inregistreze videoclipuri la rezolutie 4K. Totusi, ceea ce face ca iPhone-ul 6S sa reprezinte, inca, o investitie rentabila este sistemul de interactiune 3D Touch. Acesta iti va fi util, in mare parte, pentru a previzualiza diferite tipuri de continut, fara ca acestea sa fie afisate peintregul ecran. Drept urmare, daca iti doresti sa iti cumperi un telefon de calitate si performant, dar care sa nu coste foarte mult, descopera oferta online pentru dispozitivele Apple si comanda modelul 6S. Fara indoiala, te vei bucura de o experienta deosebita, chiar daca acest telefon nu face parte dintre modelele lansate recent.

3.LG Nexus 5X

In ciuda faptului ca pentru multe persoane LG Nexus 5X nu mai reprezinta un smartphone de interes, acesta inca  este disponibil pentru cumparare si, mai mult decat atat, reprezinta unul dintre telefoanele pe care chiar merita sa le detii. Printre principalele avantaje ale acestui model se numara memoria RAM de 2GB, ideala pentru multitasking, ecranul de 5,2 inci cu rezolutie Full HD, darsi camera foto de 12,3 megapixeli, care nu doar ca ruleaza fotografii de calitate, dar si filmeaza la rezolutie 4K. De altfel, indiferent de bugetul de care dispui, in ceea ce priveste raportul calitate-pret, LG Nexus 5X reprezinta solutia perfecta. In consecinta, nu te lasa influentat de valul noilor tehnologii si investeste cu incredere intr-un astfel de telefon. Cu certitudine, dispune de toate caracteristicile necesare pentru a raspunde tuturor nevoilor tale.

In concluzie, oricare ar fi motivele pentru care nu iti doresti sa iti achizitionezi un smartphone de ultima generatie, cert este ca ai o multime de variante la dispozitie, astfel incat sa te bucuri de un telefon bun, rezistent si performant. Cele trei enumerate mai sus sunt doar cateva dintre modelele vechi, pe care inca merita sa le cumperi.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Eu nu prea sunt fan iPhone, in schimb LG-ul ala sa stii ca imi place si ca design si ca specificatii. Clar nu m-as face de ras cu el si este mult mai ieftin decat un telefon de ultima generatie.

  2. Mi-as lua si eu un LG Nexus 5X pentru ca imi place cum arata si cum ruleaza aplicatiile. Acum am un Samsung Galaxy J3 si sunt multumita de el.

  3. eu, una, consider ca telefonul este pt vorbit si nu-l folosesc la altceva. Asa ca imagineaza-ti ca am un model chiar mai vechi decat ce listezi tu aici. As schimba si maine smartphone-ul meu cu un telefon cu taste, dar se uita chiorâș elevii la mine după aceea. A fost singurul motiv pt care mi-am luat un smartphone acum 3 ani, altfel, eu nu ma inteleg deloc bine cu aceste telefoane cu touchscreen si nșpe functii care nu ma intereseaza.

  4. Nu ma omor dupa a avea cel mai nou model de telefon, ce ma intereseaza pe mine este sa aiva o memorie generoasa, sa faca poze bune si sa prinda semnal chiar si in varf de munte. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.