Detalii despre ultima comanda Newchic- impresii despre produse

Astazi o sa va vorbesc despre ultima comanda plasata pe Newchic. A trecut ceva timp de atunci, o parte din comanda mi-a ajuns acasa iar celalalta la posta vamala. Am intarziat cu postarea fiindca cel de-al doilea colet a stat cred ca a stat cam o luna la posta vamala intrucat am asteptat sa se adune cateve colete pentru a parcurge un drum de 100 km pana acolo. Oricum, doamna de la vama e super draguta si imi tine coletele daca nu reusesc sa ajung la timp.

Comanda Newchic a continut:

  • o lenjerie de pat;
  • o patura;
  • un set de pensule.

O sa incep sa va vorbesc despre lenjeria de pat. Aceasta a fost cea care m-a dezamagit total. Modelul este unul destul de dragut insa materialul nu imi place deloc, e sintetic desi pe site scrie ca e amestec de bumbac ( fie vorba intre noi, numa’ bumbac nu-i asta! ). Asa ca daca materialul nu imi place nu am sa pun lenjera aceasta pe pat, am mai avut una in trecut din material asemanator, era o lenjerie primita insa dupa prima seara in care am stat pe ea, am zis nu! In asa ceva nu ma pot odihni! Eu am ales varianta Queen Size, cea mai mare de pe site. Tot acolo puteti citi dimensiunile. In mod sigur nu merita banii, de 34$ imi pot lua cu siguranta o lenjerie de calitate in care sa ma simt confortabil.

Patura am ales-o ultima, fiindca mi-a mai ramas ceva din bugetul alocat si mi s-a parut o alegere inspirata. Si asa a fost. Dimensiunea sa este de 150*100cm si este extrem de pufoasa. As fi vrut sa fie mai mare un pic insa si costul sau ar fi fost pe masura, dar nu era pe stoc o dimensiune mai mare. Este extrem de calduroasa, imi place si culoarea, e un ciocolatiu placut.

Setul de pensule mi l-am dorit de cand l-am vazut. Sunt diferite de pensulele pe care le-am cumparat pana acum de la chinezi si pretul lor a fost undeva pe la 15-16$, nu mai stiu exact, caci acum nu mai sunt pe stoc. Contine 7 pensule perfecte pentru machiajul ochilor. Ambalajul e foarte profi si dau impresia unor produse high-end. Au venit si cu un portfard pentru ele, numai bun de pus pensulele cand plec in calatorii. De cand le-am primit le folosesc doar pe ele, sunt excelente! Culorile se aplica perfect si se blenduiesc usor. Chiar sunt cele mai bune pensule de pe site-urile chinezesti pe care le-am incercat, si am ceva seturi cumparate pana acum. Sunt o achizitie perfecta!

Aceasta a fost comanda NewChic. Desi lenjeria de pat m-a dezamagit, pe viitor am sa fiu putin mai atenta si am sa fac alegeri mai inspirate.

Ce v-a atras cel mai mult din comanda?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Pacat pentru lenjerie, imprimeul arata chiar dragut. O paturica din aceea mi-ar surade si mie. Imi place in zilele ploioase si racoroase de toamna sa ma cuibaresc in ceva pufos si calduos.

  2. Imi plac culorile lenjeriei de pat dar daca nu e din bumbac atunci nu ma atrage deloc. In schimb patura vreau sa o iau pentru fotoliu.

  3. pensulele imi plac dar lenjeria aia clar nu are nicio legatura cu ce este in poza. Pacat pentru ca este si un produs scump si, vorba ta, la banii aia puteai sa iti ceva din bumbac de la noi.

  4. Chiar imi pare rau de lenjerie! Si mie mi se pare draguta dar e normal sa ne intereseze in primul rand materialul! Te felicit si ma bucur pentru tine pentru celelalte alegeri inspirate. Sa le folosesti cu placere!

  5. Este tare interesanta comanda ta. N-am cumparat niciodata lucruri de casa de pe newchic si ma atrage lenjeria aceea colorata, dar si pensulele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.