Fii eleganta purtand o rochie din dantela de pe Dresslily!

Astazi vom vorbi despre rochii. Aceste articole vestimentare de nelipsit din garderoba unei femei ce vrea sa arate bine, mai ales in sezonul cald. Dresslily este site-ul despre care vom vorbi astazi. Este unul din site-urile mele favorite si aici chiar ai ce gasi in materie de haine, incaltaminte si accesorii.

Desi vara e sezonul rochiilor vaporoase, am decis ca astazi sa fac o selectie de rochii din dantela, potrivite pentru ocaziile speciale din acest sezon. Aici – here – veti gasi o multime de modele, pe toate gusturile si toate preturile, trebuie doar sa aveti suficienta rabdare sa cautati modelul favorit.

Lace Sleeveless Mermaid Dress

De ce aleg o rochie din dantela?

Consider ca dantela este materialul care face eleganta orice piesa vestimentara ce o contine. Totusi, la noi e o moda, sa se lucreze rochii elegante din dantela la croitorese. Nimic gresit aici. Daaaaar..se cauta dantela cea mai scumpa, de sute de lei metrul. Personal, consider ca sunt bani risipiti, de ce as da 500 lei pe un metru de dantela? Adica, am atatea de facut cu banii aia, mai ales ca putem gasi rochii din dantela extrem de frumoase la preturi super accesibile. Poti arata excelent si cu o rochie accesibila la pret, nu doar cu una de 1000 de lei!!

Dantela mi-a placut intotdeauna, ofera eleganta si feminitate si o rochie din dantela pune frumos in evidenta trasaturile unei femei. Accesorizata simplist si cu bun gust, orice privire va fi tinita asupra noastra.

Fie ca alegeti o rochie realizata integral din dantela sau doar cu insertii, mulata sau tip baby doll, rochiile din dantela sunt perfecte pentru petreceri dar chiar si pentru plimbari in zilele calduroase. Dantela fina e perfecta pentru vara si nu numai.

Eu mi-am facut o selectie de cateva rochii din dantela, in special pentru ocazii importante fiindca anul acesta am cateva evenimente si e musai sa am rochiile pregatite deja. Nu vreau sa ma trezesc in ultima clipa ca nu stiu cu ce sa ma imbrac!

Backless Lace Short Cocktail Party Dress with Sleeves

Arab Totem Embroidery High Waist Lace Skater Dress

Voua va plac rochiile din dantela? Cat de des le purtati?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

26 Comments

  1. Ultima e draguta…recunosc ca nu ma dau in vant dupa rochiile din dantela dar asta chiar imi place!

  2. Am si eu cateva rochii din dantela, mai ales negre, fiindca imi place negru, dar alegerile tale sunt foarte frumoasa si cred ca o sa mai dau o comanda pe site.

  3. Si mie imi plac la nebunie rochiile din dantela. Nu vad cum ar fi posibil sa se demodeze o rochie clasica. Iar pe Dresslily, am gasit mereu modele foarte ieftine de rochii si topuri de dantela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.