Promotii de vara si noi dorinte de pe Dresslily

A  trecut ceva timp de la ultima comanda plasata pe Dresslily asa ca astazia  venit timpul sa remediez acest lucru, mai ales fiindca au promotii de vara irezistibile si chiar am vazut lucruri faine bune de purtat in acest sezon.

Dresslily este un site cu produse de calitate la fel ca si Zaful si Rosegal. Se gasesc lucruri faine atat pentru femei cat si barbati si o gramada de accesorii interesante. Comenzile ajung in aproximativ 3-4 saptamani la posta locala sau posta vamala, depinde de felul in care expediaza ei coletul.

Vara aceasta mi-am propus sa-mi iau mai multe rochii, mai ales fiindca cele pe care le am deja nu imi mai vin si chiar nu am ce sa mai port. Rochiile cu imprimeu floral mi-au placut intotdeauna si consider ca in fiecare an sunt in tendinte si nu am cum sa dau gres purtand o astfel de rochie. Pot fi purtate cu tenisi sandale si chiar tocuri. Accesorizarea lor se face minimalist datorita imprimeului jucaus.

Si pantaloni scurti mi-am adaugat pe wishist. Sunt comozi si pot fi purtati cu orice si aproape la orice ocazie. Simpla lor asociere cu un tricou si tenisi ma duce cu gandul instant la vara.

Desi e cald afara mereu mi-am cautat jachete noi. Am in colectie o multime de jachete dar parca niciodata nu strica una in plus. Mai ales ca apar constant noi modele. De data aceasta vreau una intr-o culoare mai indrazneata, cum ar fi un roz sau un albastru.

Nici accesoriile nu sunt date uitarii. In special gentile, dupa care sunt indragostita. Am peste 20 de genti dar una in plus e binevenita oricand. Gentile tip postas sunt in topul preferintelor mele si niciodata nu as refuza una noua.

Asadar, acestea sunt dorintele mele din aceasta primavara. Voi ati cumparat vreodata pe Dresslily?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Nu am cumparat de pe acest site,eu prefer sa-mi cumpar hainele direct din magazin,atunci cand am timp.

  2. Nu am cumpărat,dar de geanta tip poștaș as avea nevoie (nu că nu as avea)când ies cu fetele mele,iar jacheta și rochița sunt super😍😍😍 mulțumim pentru noutăți 😍😍😍😘😘

  3. Nu am cumparat dar imi place rochita dar si pantalonasii sunt draguti…de abia astept sa te vad imbracata cu ei.

  4. Si eu sunt innebunita dupa genti! Nu ma pot abtine sa comand daca imi place ceva! Am si gasit cateva modele tare dragute aici! Multumesc pentru recomandarea site-ului!

  5. pantalonii aia scurti sigur merita mai mult de 13 dolari, mai ales ca au aplicatiile alea din dantela. Acuma numai sa nu fie prea scurti, dar chiar si asa, sunt buni pentru perioada vacantei.

  6. Nu cumpar de pe site-uri nu ma prea pricep sa apreciez marimile ,imi plac mult pantalonii scurti si gecuta ,potrivite de vara

  7. Am cumparat de pe Dresslily, imi plac foarte mult produsele. DIn lista ta, imi place tare mult acea pereche de pantaloni scurti, iar gentuta … adorabila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.