Ruj metalic si beauty blender de la Cupio- review

Daca e zi de weekend si piciul doarme vreau sa va prezint doua produse de la Cupio primite la Galati Beauty Swap #2. Am primit un beauty blender marca cupio si un ruj metalic.

Produsele Cupio nu imi sunt necunoscute, am mai incercat de la ei produse in trecut, de care am fost multumita. Buretelul pentru fond de ten nu e nou pentru mine. L-am avut si in trecut insa atunci cand am vrut sa-l reachizitionez nu a mai fost pe stoc. Asa ca am fost mega incantata cand am deschis pungulita de la ei. Buretelul este perfect! Acesta isi dubleaza volumul atunci cand e umezit si aplicarea fondului de ten cu ajutorul lui este una facila. Fondul de ten se distribuie uniform si nu raman pete sau portiuni neacoperite si efectul acela de masca. Datorita formei sale, aplicarea se realizeaza usor chiar si in colturile interne ale ochilor sau in zona nasului. Este un produs ce merita achizitionat, pretul este unul foarte bun pentru treaba pe care o face. Personal nu as da suma aceea de bani pe beauty blender-ul original atata timp cat obtin rezultate excelente si cu un produs mai ieftin.

Cel de-al doilea produs, rujul metalic in nuanta Like a Goddes este nou pentru mine. Pana acum nu am incercat niciun ruj metalic asa ca a fost o provocare. Este o nuanta faina dar trebuie sa recunosc faptul ca acest ruj nu poate fi purtat cu orice ocazie si in plus, trebuie un pic de indrazneala sa ti-l pui pe buze. Aplicatorul este foarte bun, nu am intampiant dificultati in a aplica rujul. Rezistenta este exceptionala, rezista ore bune chiar daca mananci si bei. Nu am reusit sa-l dau jos cu lotiunea micelara pe care o folosesc in mod obisnuit ci cu demachiant bifazic. Asadar, daca sunteti mai indraznete si va doriti un look iesit din comun e cazul sa apelati la rujul metalic de la Cupio. Chiar veti arata Like A Goddes!! Am aflat de la o bloggerita ca aceasta il foloseste pe post de fard de pleoape, eu inca nu am incercat insa suna tare bine!

Am primit si o agenda si un pix inscriptionate cu numele brand-ului. Foarte faine!

 

Acestea sunt cele doua produse de la Cupio. Voi le-ati incercat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. imi place mult rujul metalic este o culoare placuta si care te prinde foarte mult ,mi.ar placea si mie un asemenea ruj

  2. Rujul arata bine ca textura, dar nu e tocmai nuanta mea. Buretelul ala de machiaj imi face mic cu ochiul pentru ca din ce-am mai citit, astea de la Cupio chiar sunt super.

  3. Rujul este prea metalic pentru gusturile mele, insa buretelul este foarte bun si imi fac treaba de minune cu el! Chiar am renuntat la pensula pentru aplicarea fondului de ten de cand cu acest buretel.

  4. Nici eu nu as da multi bani pe un beauty blender, dar nu as da pentru ca nu ma machiez zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.