Noi cumparaturi de pe Dresslily- profit de promotiile de vara

Daca e vorba de shopping online atunci Dresslily este unul din site-urile mele favvorite. In trecut aveau site-ul usor dezordonat si imi ingreuna cautarile. Acum insa au schimbat aspectul site-ului, totul este aranjat astfel incat sa gasim ceea ce ne dorim fara prea multe cautari. Si pozele sunt mai clare, asa ca pot declara faptul ca site-ul arata acum foarte bine. E un aspect important felul in care arata un site, dincolo de calitatea produselor care pana acum s-a dovedit incontestabila, cel putin pentru alegerile pe care eu le-am facut.

Daca tot se apropie vara si promotiile sunt in toi, am zis sa arunc o privire si aici la promotii pentru costume de baie. Desi in acest articol v-am vorbit despre cele 3 modele pe care mi le doresc de pe Zaful, am zis sa arunc un ochi si aici si sa vad ce alte modele gasesc.

Am gasit cateva modele faine de costume de baie dar de departe cel din poza e preferatul meu si nici pretul nu e deloc mare. Vara aceasta o sa fiu in trend si nu o sa cheltui pre multi bani cumparand de pe Dresslily.

High Rise Knotted Floral Scrunch Bikini Swimwear

Am cautat si o rochie eleganta pentru evenimentele importante din aceasta vara si toamna. Am gasit cateva modele ce mi-au atras atentia si greu m-am decis care e preferata mea.

Lace Yoke Open Back Skater Dress

Desi am in colectie peste 20 de genti niciodata nu reusesc sa ma abtin sa cumpar una noua. Pe Dresslily am gasit modele tare faine si as vrea sa ma innoiesc cu o noua geanta de umar. E o decizie grea, nu stiu care model imi place mai mult de pe site insa cu siguranta veti afla cand va ajunge comanda.

Florals Strawstring Mini Chain Bag

Cam acestea au fost dorintele mele de pe Dresslily, acum ma duc sa plasez o noua comanda si va tin la curent cu detalii despre produse atunci cand vor sosi.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Rochia arata super bine in poze, poate prea bine pentru o rochie la 15 dolari, dar si eu m-as risca. Era si mai bine daca era disponibila pe mai multe culori.

  2. Abia astept sa le vad ca sunt superbe. Frumoase alegeri ❤ nu am mai comandat de pe acest site, acum e prima oara când aud de el. Ideia e ca m am îndrăgostit de hainutele lor❤

  3. Nu e momentul pentru reduceri si cred ca nu ar trebui sa intru pe dressliy sau, daca intru, nu ar trebui sa cumpar nimic. Cu toate astea, sunt sigura ca nu o sa ma pot abtine :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.