Decorez camera copilului cu produse de pe Nichiduta

Deja a trecut un an si 7 luni de cand a venit piciul nostru Stefan pe lume. La inceput au fost momente grele dar toate au trecut, acum bucurandu-ne de toate lucrurile pe care el le face. Timpul a trecut foarte repede, astfel incat deja ne gandim sa-i facem camera lui.

Da, pana acum baietelul meu a dormit cu noi in pat. Am decis sa nu-i facem camera lui inca de la inceput. De ce? In primul rand fiindca inca de cand l-am adus din spital acesta a avut un program diferit de al altor copii, mai exact el noaptea statea treaz iar ziua dormea. Oricat am incercat sa-i schimb programul nu am reusit, abia de la 5 lunite acesta si-a facut singur programul ca al nostru. Alaptandu-l mi s-a parut mai usor sa stea cu mine in pat. Si sincera sa fiu, chiar daca nu l-as fi alaptat sau ar fi fost un baietel cuminte tot cu mine l-as fi tinut. Aceste momente sunt unice!

Dar acum a devenit baiat mare si e timpul sa-i facem camera lui. In primul rand ne trebuie un patut din lemn cu saltea. Consider ca pentru varsta lui este adecvat un astfel de patut. Pe Nichiduta am gasit modele tare faine la preturi accesibile si deja am pus doua modele in cos, asta pana ne hotaram asupra culorii dorite. Patutul este cu laterala culisanta, acesta fiind potrivit pentru etapele dezvoltarii copilului, inca de la nastere si pana cand acesta se ridica in picioare. Modulul avand o laterala culisanta ne permite noua, parintilor sa avem comoditate si sa il putem ingriji pe cel mic fara prea mult efort. Somiera poate fi reglata la 3 inaltimi diferite. Cu cat varsta copilasului este mai mare cu atat inaltimea saltelei trebuie sa fie mai joasa.

Acum ca am o idee asupra modelului de pat pe care il vom alegere, suntem in cautarea si unei lenjerii de pat adecvate varstei piticului. Ne dorim ceva vesel care sa ii insenineze zilele si noptile.

Nu m-as fi gandit ca amenajarea unei camere de bebelus imi va da asa mare bataie de cap. Am atatea idei si nici nu stiu de unde sa incep. Important e ca stiu ce pat vreau, caci el este cel mai important pentru cel mic, pentru a avea un somn linistit si odihnitor. Imi doresc ca paleta de culoare pe care sa o adopt pentru decorat sa fie in culori neutre, fiindca jucariile pe care le are sunt extrem de colorate si constratul va fi unul reusit. Am sa optez pentru stickere de perete cu personaje din desene animate. Pentru ca iluminatul este foarte important, o sa aleg cateva lampi cu lumina difuza, nu vreau ceva foarte puternic ci subtil. Mai trebuie sa caut draperii, covor si cutii sau sa creez spatii de depozitare pentru a avea totul la indemana.

Acum stand sa ma gandesc, sunt atat de multe lucruri de pus la punct. Important e ca pe Nichiduta pot gasi rapid ceea ce imi doresc la preturi accesibile si la un click distanta.

Ce idei imi mai puteti da pentru decorarea camerei copilului?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. exact patutul asta cu desen cu ursulet il are nepotica mea. Acum are aproape 2 ani si deja s-a apucat sa il coloreze cu creioane colorate 😀 Nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul!

  2. consider ca ,camera copilului ar trebui sa fie vesela ,cu stickere ,pictata cu jucari colorate si diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.