Cana personalizata- cadoul simplu dar atat de pretios

Imi place sa ofer cadouri din cand in cand si nu doar la ocazii speciale. De fiecare data imi doresc sa fac un cadou inspirat si sa placa celui ce i-l ofer. De multe ori am fost nedumerita nestiind ce cadou sa aleg pentru prieteni sau apropiati desi se presupune ca as sti foarte bine cam ce ar vrea fiecare. Hainele nu sunt cea mai buna alegere, aici trebuie sa stim ce gusturi are, marimea pe care o poarta persoana respectiva si e foarte riscant sa le alegem ca un cadou. Bijuteriile pot fi o alegere reusita daca stim foarte bine gusturile persoanei respective. Florile intotdeauna au fost si vor fi unul din cele mai placute cadouri pe care le putem oferi femeilor din viata noastra insa au un dezavantaj, acela ca taiate fiind se vor usca iar cei dragi nu vor avea o amintire palpabila a gestului nostru.

Asadar , cea mai buna si inspirata alegere sunt cadouri personalizate. In acest fel nu putem da gres, fie ca alegem tricouri, brelocuri, magneti, perne sau cani personalizate, vom merge la sigur indiferent de ocazie. Personal, as alege o cana personalizata pentru oricine.

De ce as alege o cana personalizata?

Fiindca toata lumea bea ceai sau cafea, nu-i asa? Si in acest fel stiu sigur ca ori de cate ori ca tine in mana sau va bea din cana respectiva aceasta ii va aduce aminte de mine. Prin mesajul special sau poza imprimata pe cana respectiva vom face ca amintirile sa dainuie ani intregi. Asa ca am gasit un site pentru a face cele mai frumoase cadouri si vreau sa vi-l arat si voua. De personalizare se ocupa cei de la Raimar si va pot spune ca am gasit chestii foarte faine acolo, la preturi foarte accesibile. Un cadou scump nu e intotdeauna alegerea perfecta. Un cadou facut din inima si in care se pune mult suflet va aduce mereu zambetul pe fata celui ce o primeste.

Asa ca nu ne mai ramane decat sa facem alegeri inspirate, sa cautam pozele cu cele mai pretioase amintiri sau mesajele care transmit cel mai bine sentimentele noastre si sa le imprimam pe cana preferata. Sau..pe orice alt lucru va doriti voi. Nu veti da gres, va asigur!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

25 Comments

  1. cadourile personalizate mi se par cele mai frumoase cadouri, te salvează cand esti in pana de idei si chiar buzunarul.

  2. am facut, am primit, chestiile personalizate mi se par cele mai dragute cadouri! chiar acum am dat comanda de un tricou si o cupa pentru un prieten care schimba prefixul 😀

  3. Eu aleg in general astfel de cani pentru colegi sau pentru persoanele pe care le cunosc prea putin si nu stiu ce sa le cumpar.

  4. Inca nu am primit un astfel de cadou dar cine stie poate pe viitor voi face EU un astfel de cadou.

  5. am si eu cateva cani personalizate, dar nu ma supar daca mai primesc si altele. Important e sa aiba o poza sau un mesaj dragut si sa stiu ca au fost daruite cu drag. si eu, la randul meu, am facut de cateva ori cadou cani personalizate pentru ca sunt ieftine si de efect.

  6. Mi se pare o idee inedita, eu cănile personalizate le păstrez ca amintire, nu le folosesc, nu vreau să le sparg, le ador! 😍

  7. Iubesc canile si tricourile personalizate, mi se par cele mai frumoase cadouri pe care le putem face celor dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.