Ootd- Fusta din jeans cu broderie

Astazi am pregatit o noua tinuta in ton cu vara.Ultima comanda Zaful a ajuns acasa si sunt tare incantata de cele doua produse pe care mi le-am luat. Astazi vedeta tinutei este o fusta din jeans iar in zilele ce urmeaza o sa va arat si cea mai faina salopeta primita in ultimul timp.

Fuste nu am prea multe in garderoba, asa ca mi-am zis ca e timpul sa remediez acest aspect. Fusta din jeans nu am nici macar una si de cum am vazut modelul acesta am zis ca e musai sa o am. Am si o pereche de jeansi negri cam in acelasi stil si imi plac la nebunie. Fusta e marimea 36 si imi vine, totusi cred ca o marime mai mare ar fi fost perfecta astfel incat as fi avut lejeritate in miscare si poate ar fi fost putin mai lunga. Da, lungimea iarasi e problema ca la mai toate fustele si rochiile de pe site-urile chinezesti. Modelul este super fain, broderia face din ea un model deosebit. Poate fi purtata si acum vara insa si in sezonul primavara-toamna cu dresuri negre.

Eu am ales sa o combin destul de simplu cu o bluza in dungi cu umerii goi. O am de ceva timp insa nu am purtat-o prea des. E perfecta pentru vara si e atat de feminina.

Sandalele sunt preferatele mele, sunt din pluta, daca ma urmariti stiti de ele caci vi le-am aratat deja pe blog cand le-am primit. Modelul este deosebit si combinatia e pe placul meu.

Tare ma bucur ac a venit vara sa pot purta cele mai cochete haine si sandalele sa le scot din ascunzatoare. Cam asta e tinuta de astazi, nimic sofisticat insa o combinatie placuta vederii si in care ma simt comfortabil.

Cum vi se pare tinuta de astazi?

Am purtat:

Bluza SheIn

Fusta Zaful

Sandale Dresslily

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Imi plac articolele de imbracaminte prezentate si personal cred ca fusta de blug va fi mereu in trend asa ca ar trebui adaugata la must have.

  2. pe tine stau fustele astea intr-un stil anume, te prind foparte bine si te avantajeaza si picioarele lungi. Eu nu prea port fuste mi se par ca nu prea ma avantajeaza decat daca au o anumita lungime si forma 🙂

  3. tare draguta, eu am pe niste jeans un model asemanator, inainte nu-mi placeau broderiile pe jeans, acum tare mult!

  4. o tinuta super dragutza ,bluzita imi este cunoscuta dar fust este superba ,niciodata nu o sa se demodeze fusta de blugi iar aplicatiile ii da o nota aparte ,foarte bine iti sta in fuste scurte

  5. Scurta, dar frumoasa rau si iti vine bine de tot. Imi place si cum ai conbinat-o cu bluza aia cu umerii goi. E misto ca merge si cu tricou si cu maieu, o poti purta oriunde, pe toata perioada verii.

  6. Îmi place foarte mult cum te îmbraci, cum asortezi ținutele, stilul tau! 😍😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.