Alege un fotograf de nunta profesionist pentru a imortaliza cele mai frumoase momente

Orice moment important in viata trebuie imortalizat. E important ca peste ani si ani sa avem amintiri palpabile ale evenimentelor ce s-au desfasurat de-a lungul vietii. E  minunat sa stai sa rasfoiesti caietul cu amitiri sau albumul foto de la nunta, botezul copilului sau chiar o sedinta foto realizata fara prea multe planuri.

Unul din cele mai importante momente din viata unui cuplu este nunta. Momentul care se realizeaza uniunea iubirii si care e primul pas catre o noua familie. Sunt atatea momente si obiceiuri ce trebuiesc imortalizate asa ca e important sa apelam la un fotograf profesionist ca acesta. Mereu am fost de parere ca e important ca cel ce ne face pozele pentru nunta sa fie un om cu pregatire in domeniu si care sa surprinda cat mai bine trairile in pozele pe care le realizeaza cu atata pasiune.

Acum tehnologia a evoluat si avem optiunea unor pachete de nunta ca acestea. Atat albumul foto e important cat si dvd-urile personalizate cu slujba emotionanta de la biserica dar si momentul de fericire cand am spus DA in fata starii civile.

Mai nou, dupa pozele realizate in ziua nunti, se pot stabili sedinte foto inedite dupa petrecere. Mi se pare o idee excelenta, mai ales fiindca dupa petrecere putem alege un loc special pentru noi. In ziua nuntii nu avem aceasta oportunitate fiindca invitatii ne asteapta la restaurant. Dar dupa ce tot evenimentul a avut loc, dupa ce ne-am relaxat, putem realiza o sedinta foto ce va transpune multe amintiri. In plus miresele pot alege sa imortalizeze un nou fenomen aparut ” trash the dress„. Acum cativa ani nu era ideea aceasta, insa cu siguranta as fi avut o sedinta foto de neuitat si cu rasete copioase.

Consider ca un fotograf profesionist trebuie neaparat sa imortalizeze cele mai importante evenimente din viata noastra. Apelati cu incredere la un fotograf profesionist ce poate participa la nunti sau sedinte foto in intreaga tara.

Voi ce parere aveti? Ati apelat la un fotograf de nunta sau pentru evenimente speciale?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Este exrem de important sa avem un fotograf bun la toate evenimentele importante.

  2. Da sunt de acord nu se compara pozele facute de noi cu pozele facute de un fotograf profesionist.

  3. Eu nu ma omor dupa sedinte foto, dar pun mare pret pe pozele din timpul evenimentului, in special pe cele care surprind detalii care vor face deliciul tuturor peste ani, cand vom da peste ele in albumul foto de nunta.

  4. cand m.am maritat am facut poze la un studio foto asa se facea pe vremea aceea ,dragutze dar prea sobre as spune acum ,mi.as fi dorit poze din timpul nuntii ,poze afara in natura asa cum se fac acum ,pacat ca a trecut si am ramas cu un gust amar in legatura cu pozele ,asa ca cine isi permite ar fi pacat sa nu apeleze la un fotograf profesionist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.