Aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un buchet de flori

Florile intotdeauna au atras atentia femeilor. Fie ca e daruit cu o ocazie speciala sau pur si simplu intr-o zi obisnuita, doar pentru a ne arata pretuirea, femeile apreciaza un asemenea gest.

Din pacate, acum totul e pe fuga si niciodata nu avem timp sa stam si sa cautam in florarii buchetul de flori pe care ni-l dorim pentru a impresiona pe cineva drag. Asadar acum vin in ajutorul nostru magazinele/ florariile ce ne ofera posibilitatea de a achiziona flori online. Ati auzit bine, avem ocazia sa alegem livrare flori online pentru a economisi timp.

Florile sunt frumoase insa pentru a alege buchetul perfect pentru persoana draga noua dintr-o florarie online, trebuie sa tinem cont de cativa factori importanti. Puteti opta pentru livrare flori bucuresti, in acest fel buchetul ales  cu cele mai frumoase flori online proaspete sa ajunga intact si la timp.

  1. Primul si cel mai important aspect de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem sa facem o comanda flori online si nu numai, este floarea preferata a persoanei respective. In general femeile dezvaluie fara sa vrea acest aspect, fie prin accesoriile pe care le poarta, imprimeurile hainelor sau chiar intr-o discutie amicala. Daca nu stim foarte bine ce floare prefera, putem apela cu imcredere la o prietena apropiata care cunoaste cu siguranta acest aspect.
  2. Un alt aspect important este aroma pe care o poarta de obicei. Acest lucru este dezvaluit prin aroma parfumului pe care il poarta cel mai adesea. Poate fi un parfum fresh, floral, fructat sau dulce.
  3. Trebuie sa stim exact ceea ce vrem sa transmitem atunci cand daruim un buchet de flori. Trandafirii rosii transmit dragostea, hortensiile reprezinta afectiunea, liliacul alb inocenta,lalelele sunt un simbol al iubirii perfecte iar gerbera reprezinta iubirea de adevar.
  4. Trebuie sa stim foarte bine cat de impunator vrem sa fie buchetul de flori. Sau daca ne dorim un aranjament special. Aranjamentele florale sunt cele mai apreciate in randul femeilor. Putem face combinatii de flori speciale, in culori diverse sau alte tipuri de frunze sau artificii care fac dintr-un aranjament simplu, unul deosebit cu multa incarcatura emotionala.

Cam acestea sunt aspectele de care trebuie sa tinem cont cand alegem un buchet de flori pentru cei dragi. Cu putina grija si mai ales cu multa dragoste, este imposibil sa nu facem alegerea cea mai buna pentru a transmite toata afectiune, iubirea si increderea ce o pastram in suflet.

Voi tineti cont de aceste aspecte? Cum vi se pare ideea unei florarii online?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Mi se pare o idee grozava de florărie online. Mamei ii fac cel mai des ca și cadou florile, vrea cele cu ghiveci (e simplu). 0

  2. Eu nu prea am ținut cont de aceste aspecte, mulțumesc frumos, data viitoare când voi cumpăra un buchet de flori, chiar voi ține cont! 😍😘

  3. Eu tin cont de ce stiu ca ii place persoanei careia am de gand sa ii ofer acel buchet de flori. Cum ar fi mai ales sa fie alergica la crini si sa ii duc eu un bucher cu trandafiri rosii si crini? M-as face de ras, pe bune.

  4. trebuie sa ti cont de anumite lucruri cand trimiti sau daruiesti direct un buchet de flori ,iar florariile online sunt la moda acum ,sunt perfecte atunci cand nu ai timp sau esti mai departe de persoana caruia vrei sa.i faci o surpriza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.