Bijuteriile dentare îți asigură un zâmbet fermecător

Bijuteriile dentare au creat o adevărată isterie în rândul celebrităților – și nu numai, astfel că, în ultimii ani, tot mai multe persoane care își doresc un zâmbet strălucitor apelează la aceste accesorii.

Există persoane cărora le place să fie în pas cu ultimele trenduri, astfel că mulți dintre adulții și adolescenții care își doresc să fie admirați pentru estetica dinților optează pentru o bijuterie dentară.

Fiecare individ are modul său de a-și exprima personalitatea, așadar pentru mulți oameni purtarea podoabelor nu reprezintă altceva decât un mod artistic de a se manifesta în fața celorlalți.

Bijuteriile dentare Swarowsky

Având în vedere că piața de specialitate este destul de bogată în opțiuni, există mai multe variante pentru care pot opta doritorii, dar printre cele mai apreciate și utilizate se numără bijuteriile dentare Swarowsky.

Iată care sunt avantajele pe care le oferă aplicarea pe dinți a acestor cristale:

  • Nu îngreunează periajul dentar;
  • Procedura nu implică durere;
  • Nu este nevoie ca dintele să fie frezat;
  • Nu se dezlipește în timp ce mănânci;
  • Se pot îndepărta cu ușurință fără a lăsa urme vizibile pe smalț.

Oferă-i zâmbetului tău personalitate

Procedura de fixare a bijuteriilor pe dinți nu este una complexă, nu provoacă durere și nici nu necesită prea mult timp. Specialiștii în estetică dentară susțin că această tehnică durează, în medie, între 10 și 15 minute. De obicei, aceste podoabe se folosesc pentru a decora dinții din față sau incisivii, folosind un material special de lipire.

Odată ce ai optat pentru aceste accesorii va trebui să acorzi o și mai mare atenție procesului de îngrijire a dinților deoarece dantura care are bijuterii aplicate este mai greu de întreținut. De obicei, placa bacteriană se va depune mult mai ușor pe dinții care au astfel de podoabe.

Bijuteriile dentare sunt potrivite pentru persoanele care își doresc ceva inedit și care vor să iasă din anonimat. Astfel, dacă ai ales un tratament profesional de albire dentară, ai putea apela și la procedeul despre care am menționat mai sus pentru rezultate maxime.

Cum se realizează tehnica de aplicare a bijuteriilor dentare

Dacă te gândești să adopți această metodă, ar fi indicat să recurgi la un specialist în estetică dentară pentru a te asigura că procedura se va desfășura în condiții bune.

În primul rând, este necesar ca dantura să fie într-o stare perfectă de sănătate, iar odată ce acest lucru este stabilit, suprafața dinților poate suferi o ușoară lustruire, iar mai apoi, după ce se va aplica un adeziv în locul respectiv, se va plasa bijuteria dentară. La final, se va întări folosind lumina unei lămpi de polimerizare.

Stomatologia a cunoscut o evoluție deosebită mai ales în ultimii ani, astfel că, în prezent, există tehnologii avansate care facilitează munca specialiștilor și contribuie și la menținerea unui grad sporit de confort al pacientului.

Așadar, bijuteriile dentare pot ține de la câteva luni până la câțiva ani și sunt compatibile cu obiceiurile zilnice de îngrijire a dinților. Dacă vei dori la un moment dat să renunți la acestea, este recomandat să apelezi, din nou, la ajutorul unui cabinet specializat. În acest caz, bijuteriile dentare vor fi îndepărtate cu un instrument special, se va dezlipi orice rest de adeziv, iar dintele va arăta întocmai cum a fost înainte de procedura respectivă.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Criss tu ai apela la astfel de bijuterii dentare?eu as incerca doar de a experimenta ceva nou…dar pentru mine ingrijirea dentara si stralucirea acesteia face mult mai mult decat vreun accesoriu mititel pe dinte.

  2. Medicul meu dentist, o tipa de vreo 30 si un pic de ani, are o astfel de bijuterie pe un dinte si imi place la nebunie cum se vede. Am inteles ca e important sa fie montata de cineva care se pricepe pentru a nu leza dintele. Daca as avea si eu dinti perfecti, mi-as pune o pietricica, sa stii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.