Ce jucarii pentru copii sa alegem pentru a-i face pe cei mici fericiti?

Sunt convinsa ca fiecare parinte isi doreste ca al sau copil sa fie fericit. Asa ca in acest demers acestia iau toate masurile necesare pentru a-si face copiii sa aiba tot ceea ce isi doresc, ca fericirea lor sa se reflecte pe chipul angelic.

In general parintii cumpara copiilor produse pentru imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru a arata bine si a se simti confortabil insa de departe cei mici se bucura cel mai mult atunci cand primesc jucarii ca acestea. Acum parintii nu mai sunt ca in vremurile vechi, adica sa faca un cadou picilor doar la ocazii aniversare ci cu fiecare iesire in oras sau la orice rasfoit al site-urilor online, cumparaturile contin cel putin o jucarie pentru cei mici.

Dar oare, ce jucarii pentru copii ii fac pe cei mici fericiti?

Aici raspunsul e foarte vast, fiecare copil are placerile si dorintele sale. Si asa cum un copil se poate bucura de o jucarie anume, un altul nu va fi atras in aceeasi masura.

Eu am facut o lista ale jucariilor ce ii fac pe cei mici fericiti in general, asa ca vreau sa detaliez subiectul.

Fotolii bebelusi

Cand copiii sunt inca mici, acestia nu se pot bucura pe deplin de jucariile pe care noi i le cumparam. Insa putem face achizitii atractive pentru ei si mai ales folositoare cum ar fi aceste fotolii pentru bebelusi. Acestea sunt foarte utile pentru perioada cand cei mici incearca sa stea in fundulet. Ii ajuta sa stea locului, sa nu plece sau sa cada din el. Sunt cu siguranta o investitie buna atat pentru parinti si un ajutor de nadejde pentru cei mici.

Fotoliile din plus pentru copii

Tot din categoria fotoliilor, dar de data aceasta pentru cei mari, fac parte aceste noi modele. Mi se par excelente pentru copii mai marisori. Acestia vor fi cu siguranta mega incantati daca vor avea in coltul lor de joaca un fotoliu cu forma animalutului sau preferat. Materialul pufos ii va face sa stea locului si sa-l exploreze cu mare interes. Culorile vii sunt si mai atractive. In plus are mai multe intrebuintari, poate fi folosit si ca fotoliu pe timpul zilei dar si ca perna pe timpul noptii. Cu siguranta cei mici vor fi extrem de fericiti cu un astfel de fotoliu unic.

Tablite de scris

Copii in general sunt innebuniti dupa mazgalit, asa ca tablitele de scris sunt cu siguranta o alegere inspirata. Tablitele de desenat ii vor atrage in mod sigur si cu ajutorul lor isi vor dezvolta atat creativitatea cat si dexteritatea.

Jucariile de exterior

Acestea sunt o sugestie buna atunci cand vremea e frumoasa afara. Fie ca vorbim de trotinete sau corturi pentru copii, cei mici isi vor dezvolta capacitatile de concentare si isi vor consuma toata energia acumulata, distrandu-se copios.

Avem o multime de jucarii pe care le putem alege pentru copiii nostri, dar important e sa le alegem pe acelea ce ii atrag cel mai mult si care le aduc zambetul pe fata. Importanta e fericirea lor, asa ca noi trebuie sa avem grija de asta.

Voi  ce jucarii cumparati celor mici?

 

 

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Are foarte multe jucării din pluş și de la ousor chinder,și de curând i-am cumpărat și o bucătărie de copii din lemn!

  2. Chiar daca nu mai sunt copil, un fotoliu ca acela mi-as dori si eu. Cand eram mica imi placeau foarte mult jucariile de plus, dar si joculetele educative.

  3. La noi jucariile de plus au fost prioritare, animalutele de plus acum ne place lego.

  4. A mea bebelina are doar 8 luni, are câteva jucarioare dar nu prea e pasionata, mai degrabă se joaca cu lingura de lemn(frigiderul e „tobă”, la el se duce primul), în rest baloanele și eu sunt principala jucarie.. Cred ca nu o sa refuze jucăriile pentru exterior.

  5. Cat de simpatic este fotoliul ala galben si cat de drag imi era si mi-a ramas ghemotocul asta de Pikachu! Eu mereu cand vreau sa fac o surpriza nepoatelor, la jucarii ma uit pentru ca stiu ca astea le bucura cel mai mult. Acum ma gandeam sa ii cumpar celei care face 2 anisori o masuta cu scaunel.

  6. ce tare e pichaku!!! un fotoliu de genul mi-as lua si eu, dar trebuie sa studiez materialul, intrucat mr. aki s-ar putea sa fie mai incantat de el decat mine!

  7. Noua ne place sa construim și ne jucam mai mult cu lego, însă, pentru somn alegem plusuri

  8. in general a avut plusuri ,tablite de desenat si scris ,,cuburi,cam tot ce I-a placut I-am luat ,normal jucarii pentru grupa respectiva de varsta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.