Ce rochii de seara putem alege pentru evenimente importante?

Femeile sunt innebunite dupa haine. Asta nu e nicio noutate. Acestea isi doresc sa arate mereu bine si cauta cu multa grija obiectele vestimentare pe care le poarta. Daca o tinuta de zi poate fi destul de usor alcatuita, o tinuta de seara, pentru un eveniment important necesita ceva mai multa implicare si timp pentru a o alcatui.

Inca nu-mi vine sa cred ca am trecut de prima jumatate a anului, si parca acum ajungem al sfarsitul anului. Da, deja ma gandesc la Revelion, motiv pentru care deja am inceput cautarile unor rochii revelion 2018. Poate veti spune ca am innebunit dar nu e deloc asa. In primul rand, eu consider ca hainele pentru un eveniment important le gasesc mult mai repede si la preturi mai bune in timpul anului, decat in perioada aglomerata de la sfarsitul anului. Iar in al doilea rand, cine spune ca o rochie dintr-o categorie special creata pentru acest eveniment nu poate fi purtata si la o nunata, de exemplu? Nimeni, asa ca e un prilej bun sa caut cea mai frumoasa rochie posibila pentru a arata bine la urmatoarele evenimente importante.

Intotdeauna am cautat rochii de seara speciale, pe care sa le pot purta cu placere si care sa imi puna in evidenta trasaturile. Uneori am gasit, alteori mai putin. De aceea vreau sa rasfoiesc cu grija pentru a face cea mai buna alegere pentru mine. Asa ca o sa va spun care sunt tipurile de rochii de seara pe care eu le caut si de ce aleg sa le port.

Tipuri de rochii de seara pe care le putem purta la evenimente

Rochia lunga

Acest tip de rochie este potrivit atat pentru petrecerea de Revelion cat si pentru o aparitie surpinzatoare ca invitata la o nunta. Daca trasaturile corpului ne permit, putem alege o rochie lunga, mulata si cu umerii goi pentru un plus de senzualitate. Daca avem ceva probleme cu centimentrii in plus in zona taliei sau a soldurilor o rochie lunga, vaporoasa, care sa mascheze aceste mici probleme este alegerea cea mai buna.

Rochia cu volane

Acest tip de rochie este in tendinte. Volanasele atrag intotdeauna atentia si e indicat ca femeile ce nu au un bust foarte generos sa apeleze la acest tip de rochie. Volanele dau impresia de volum,astfel incat zona bustului va fi si mai frumos pusa in evidenta.

Rochia din dantela

Dantela este un material pretios potrivit pentru evenimente speciale. O rochie din dantela transmite feminitate, eleganta si bun gust. Accesorizata cu grija este imposibil sa nu facem o alegere potrivita.

Rochia cu peplum

Acest tip de rochie pune in evidenta orice tip de silueta. Modelul cu peplum ascunde centimentrii din zona taliei dar in acelasi timp pune trasaturile in evidenta. Daca mai alegem si o culoare vibranta, alegerea este perfecta pentru o seara de neuitat.

In general am grija sa aleg rochiile care imi pun formele in evidenta. Dar trebuie sa recunosc faptul ca nu dau exagerat de multi bani pe o rochie, ci aleg rochii de seara ieftine care sa aiba o calitate buna. Sa nu uitam ca in afara de rochie mai avem nevoie si de pantofi, accesorii si geanta, asa ca alegerile trebuie sa fie bine gandite.

Voi ce tip de rochie alegeti pentru un eveniment important ca Revelionul sau o petrecere privata?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. De cand ma stiu imi doresc o rochie lunga eleganta de culoare albastru electric si una verde smarald. Chiar daca nu sunt eu genul de persoana care are foarte multe evenimente de bifat in decursul unui an, imi place sa-mi cumpar rochii de ocazie, stiti voi expresia aia „poate o sa am nevoie vreodata”. La fiecare eveniment la care am mers am purtat cate o tinuta diferita, si asa am ajuns sa am in garderoba mai multe rochii elegante decat rochii obisnuite de zi cu zi. Si daca la rochia verde smarald inca visez, pe cea albastru electric am primit-o zilele trecute si vreau sa va spun ca sunt atat de incantata de ea, precum un copil mic de o jucarie noua!

    Rochie lunga pe un singur umar de la Dulcis Events este simpla, frumoasa si foarte eleganta, ideala dupa parerea mea pentru a fi purtata la nunta, botez, etc. Este lucrata perfect, ceea ce o face speciala, iar eu ador culoarea ei, albastru regal. Imi place mult croiala sa lejera, iar in ciuda faptului ca este lunga pana-n pamant, o pot purta fara sa ma impiedic atunci cand merg. De-a lungul timpul am avut ocazia sa port modele deosebite, insa rare au fost momentele in care mi-a placut atat de mult o rochie. Pe langa faptul ca este extrem de frumoasa, subliniez inca o data faptul ca este si foarte comoda. Cred ca as fi putut sta o zi intreaga imbracata cu ea, fara sa simt ca ma strange sau ca ma incomodeaza in vreun anumit fel. E genul ala de rochie de care te indragostesti iremediabil si astepti cu nerabdare un eveniment pentru a o putea scoate la rampa. 😀

    Imi plac foarte mult culorile vesele, iar rochia albastru regal reprezinta o alegere inspirata pentru evenimentele speciale, aceasta putand fi imbracata atat ziua, cat si seara la petrecere. Desi n-am purtat-o inca la niciun eveniment, trebuie sa va spun ca in ziua in care am iesit sa fac sedinta foto, au fost 2 doamne care s-au oprit din drum, fara sa ma cunoasca, pentru a-mi admira si complimenta tinuta. Recunosc ca m-am simtit minunat, mi-au facut ziua mai frumoasa. Eu stiam ca port o rochia deosebita, insa in momentul in care si altcineva observa lucrul acesta si-ti si spune, te simti minunat, iar senzatia n-o pot descrie in cuvinte.

    Avand in vedere ca este o rochie lunga, aceasta trebuie sa fie purtata cu tocuri inalte. Eu am avut o pereche de pantofi cu tocuri de 10 centimetri si tot mi-a atarnat putin pe jos, dar e placut sentimentul, pentru ca aveam senzatia ca port o rochie eleganta cu trena. Croiala lejera si pliurile care pornesc din talie avantajeaza inclusiv doamnele si domnisoarele un pic mai plinute. Eu mi-am ales marimea M si mi s-a potrivit perfect, de parca ar fi fost croita special pentru mine! Se inchide in lateral cu fermoar, iar faptul ca rochia lasa un umar dezgolit, eu cred ca ii confera celei care o poarta un plus de eleganta. Are jupa scurta, nu se vede prin ea absolut nimic, este confectionata din voal, iar materialul este foarte placut la atingere.

    Rochia lunga albastru regal are croi de printesa si chiar m-a facut sa ma simt ca o „diva pe covorul rosu” purtand-o. Pana sa ajung la ea, cea mai spectaculoasa rochie pe care am imbracat-o a fost una sirena, neagra, cu tull negru in partea de jos. Cred ca acestea 2 sunt cele mai frumoase rochii lungi de ocazie din garderoba mea. Multumita croielii deosebite, rochia pe un singur umar nu are nevoie de foarte multe accesorii, asa ca eu am optat doar pentru o pereche de cercei. Combinatiile albastru regal/auriu si albastru regal/aringiu sunt in continuare la moda, dar bineinteles ca aceasta nuanta poate fi asortata si cu plic si pantofi negru sau nud, in functie de preferintele fiecareia sau de momentul zilei in care alegi s-o imbraci

  2. Deobicei imi aleg rochii pe care se le pot purta la mai multe tipuri de petreceri.

  3. Rochia aceea din dantela este suuuperba. Ceva asemanator as purta si eu la un revelion. A doua alegere ar fi rochiile lungi, le ador si pe acelea, cu greu pot alege intre ele.

  4. Rochiile prezentate în articol sunt modele frumoase care pot deveni opțiuni pentru diverse ocazii și persoane.
    Din propria experiență, nu tot ce se poartă sau este frumos se și potrivește taliei, persoanei, vârstei. Ideea de a veni cu informații și idei este binevenită.

  5. Rochia aia lunga, rosie, cu umerii goi, mi se pare de o frumusete rapitoare. Si nu e deloc scumpa. De fapt, cam toate produsele din acest magazin au preturi mici. Imi place ce vad si imi pare rau doar ca nu au mai multe produse masuri mari ca de cand tot caut si eu niste rochii de vara frumoase.

  6. Eu prefer rochiile tip baby doll acelea ma avantajeaza, dar mi-ar placea si o rochie lunga cand voi putea umbla pe tocuri foarte inalte, pana atunci nu spun nu unei rochii cu paiete.

  7. Îmi plac rochiile lungi, cea roșie este preferata mea, ma bucur sa văd atât de multe modele frumoasa la prețuri accesibile.

  8. Imi plac mult propunerile tale. Mi-as dori sa stiu si eu inca de pe acum ce fac de Revelion;. Cred ca astept intai sa vad ce planuri am si abia dupa asta voi face alegerile

  9. Rochia rosie e geniala! Am admirat-o si eu pe site. cred ca mi-ar sta tare bine cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.