Iata cum iti poti schimba look-ul in cateva minute fara prea mult efort!

In zilele noastre avem o multitudine de metode de infrumusetare. De la unghii cu gel si pana la extensii de par, toate aceste noi artificii ne fac pe noi, femeile, sa aratam cat mai bine in functie de serviciile pe care le alegem. E un avantaj pentru noi, pentru ca ne putem schimba look-ul ori decate ori ne dorim o schimbare.

Unghiile cu gel nu au fost niciodata in topul lucrurilor ” must try ” insa, de departe, ce imi doresc sa incerc cat mai curand sunt extensiile de par sau perucile.

De unde putem achizitiona extensii de par?

E destul de simplu, sunt multe magazine online ce ne ofera posibilitatea alegerii extensiilor sau perucilor dorite in functie de calitate si mai ales pret. De curand am descoperit un nou site, Wiggins.Hair si am vazut pe site o multitudine de extensii pe placul meu, ce se muleaza si pe bugetul pe care sunt disponibila sa-l cheltui pe astfel de produse.

De ce as alege sa port eu extensii de par?

Pentru ca imi ofera posibilitatea de a incerca un look nou fara a face schimbari majore care mai apoi s-ar putea sa nu-mi placa. Apoi, faptul ca nu imi voi degrada parul folosindu-le, le ofera un mare avantaj. Eu as incerca si hair bundles pentru ca imi ofera posibilitatea de a le aplica astfel incat sa para ca mi-as scchimbat total coafura desi nu am facut-o.

Natural wave hair

Fiind sezonul estival in aceasta perioada mi-as schimba coafura folosind extensiile de par sau perucile ce dau aspectul acela de par natural, deloc aranjat dar care arata exceptional pentru zilele calduroase de vara. Puetem alege human hair bundles with closure pentru un look exceptional.

Loose deep wave

Extensiile de par cu bucle in valuri imi plac la nebunie. Acestea ma duc cu gandul la fetele de culoare si la vara instant. As alege o culoare inchisa iar contrastul cu pielea bronzata ar arata minunat. Alegand human hair bundles with frontal nu se va vedea nicio diferenta intre parul natural si acest tip de peruca.

Deci da, extensiile sunt o metoda usoara de infrumusetare si ne scutesc de mult efort. In doar cateva minute putem obtine un look extravagant si unic.

 

Voi ati purta extensii de par?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Clar, daca iti cumperi o peruca, oricat de ieftina, si te mai pricepi putin si la machiaj, in jumatate de ora poti deveni alta persoana. Acum depinde si de tine, daca te simti bine in postura asta. pe mine schimbarile astea prea mari si bruste ma sperie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.