Ingrijire completa pentru bebelusi cu produse Bebe Drag de la Vivanatura

In urma cu ceva timp am primit un colet generos din partea Vivanatura. Am fost tare incantata sa am ocazia sa incerc noile produse, mai ales fiindca am primit si ceva pentru bebe. In trecut am mai incercat un sampon de la Vivanatura asa ca eram curioasa si de ce rezultate voi obtine cu noile produse.

Dar astazi o sa va vorbesc despre produse pentru ingrijirea bebelusilor Bebe Drag produs de Vivanatura. Inainte de toate trebuie sa stiti ca produsele sunt dermatocosmetice naturale romanesti, 99-100%naturale si de origina naturala si procesate la rece. Produsele nu contin parabeni, coloranti, petrolatum, PEG si ingrediente de origine animala.

Copiii avand o piele foarte sensibila, inca de la nastere am avut grija ce produse folosesc astfel incat sa nu ii fac rau. Din pacate am mai fost nemultumita de produse incercate insa incerc pe cat posibil sa fac cele mai bune alegeri pentru el.

Despre produsele Bebe Drag am mai citit impresii bune insa pana acum nu am avut ocazia sa le testez, asa ca am fost tare incantata ca ii pot oferi ingrijirea necesara lui Stefan cu produse de calitate.

Ingrijire completa pentru bebelusi cu produse Bebe Drag de la Vivanatura

Am primit pentru pici: gel de dus, sampon, lotiune de corp, balsam de fundulet si pasta de dinti.

Gel de dus cu aloe si unt de shea

Gelul de dus l-am pus prima data la treaba. Imi place la nebunie dozajul, pompita este foarte eficienta si e mai igienic sa folosim ambalaje cu acest sistem de dozaj. In plus, cu ajutorul popitei vom doza exact cantitatea de care avem nevoie si nu vom risipi produs. Gelul de dus este potrivit pentru copii incepand cu varsta de 1 anisor. Are un miros foarte placut, este cremos si face spuma delicata. Piciul se bucura din plin de fiecare baita. Nu i-au aparut iritatii sau probleme de acest gen.

Sampon cu aloe si salvie

La fel ca si gelul de dus si acest sampon are sistemul de dozaj cu pompita. Ambalajele sunt asemanatoare. Samponul este cremos si face spuma delicata, curata foarte bine si din fericire piciul nu s-a plans de usturime a ochilor. E un produs de care suntem foarte incantati.

Lotiune de corp cu ulei de migdale si extract de ovaz

Desi pe timpul verii am evitat sa folosesc lotiune de corp, cand am primti acest nou produs nu am stat pe ganduri. Sistemul de dozaj prin popita e eficient si nu e nevoie de foarte mult produs la aplicare. Lotiunea are o textura cremoasa ce intra usor in piele si nu o lasa lipicioasa.

Balsam de fundulet cu ulei de cocos si bisabolol

Acest balsam este potrivit pentru copii inca de la nastere. Eu nestiind de produsele lor nu le-am folosit in perioada cand chiar aveam nevoie si piciul facea foarte des iritatii. Acum nu mai aveam atata de des probleme cu iritatiile de scutec insa sunt si momente de acest gen. Balsamul este menit sa calmeze iritatiile si sa protejeze pielea formand o pelicula protectoare. Piciul plange foarte rau atunci cand se irita, insa in momentul in acre am aplicat balsamul acesta se calma si nu mai era atat de irascibil. Poate fi folosit pe tot corpul fiind menit sa protejeze pielea bebelusului de ititatii. E un produs pe care orice mama trebuie sa il aiba in casa.

Pasta de dinti cu argila si capsuni

Pasta de dinti este potrivita pentru copii incepand cu varsta de 1 an. Nu contine fluor, parabeni sau spumanti. Desi ma chinui ceva cu el atunci cand trebuie sa il spal pe dintisori, in sensul ca inca nu a invatat sa scuipe, ii place acest ritual. Sta cumintel sa ii spal dintisorii si nu am observat ca aceasta pasta de dinti sa nu ii fie pe plac. Dintisorii raman curati si stralucitori.

Acestea au fost produsele marca Bebe Drag pe care le-am incercat. Noi suntem tare incantati de ele si de acum el vom avea mereu in rutina de ingrijire. Urmeaza cat de curand impresii despre produsele pe care le-am incercat si eu.

Ati incercat produsele Bebe Drag de la Vivanatura? Ce impresie v-au lasat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Ador ambalajele acestor produse, sunt simple si elegante. Nu am folosit produsele lor pana acum, dar preturile sunt super bune.

  2. De la #BebeDrag folosesc Balsam de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol, din ingrediente 100% naturale și de origine naturală, oferă o îngrijire delicată a pielii fundulețului bebelușului. Uneori, din cauza scutecului, pielea bebelușului se poate irita. Formula bogată în agenți emolienți și acizi grași asigură hidratare pe o perioadă lungă de timp, formând un strat protector rezistent la frecare și umiditate, adjuvant în dermatita de scutec. Este un produs eficient și blând, iar folosirea lui este recomandată după fiecare folosire a scutecului…si Șampon cu Aloe și Salvie – 99% natural și din ingrediente naturale protejeaza bariera cutanată intensificând stratul protector natural al pielii de la nivelul capului. Textura sa ușoară curăță delicat, iar ingredientele active asigură senzația de hidratare, lăsând părul moale și mătăsos, usor de pieptanat. Toleranță cutanată și oculară excelentă.

  3. Ce produse excelente sunt astazi. Ma bucur ca aveti de unde alege. Cand era bebe al meu mic, nu prea erau asa multe.
    sa va bucurati de ele!

  4. Periuta de dinti este foarte faina, desi pasta de dinti cu argila nu i-a prea placut celei mici, a fost foarte incantata de gelul de dus si lotiunea de corp.

  5. fetita mea foloseste samponul de par. are 8 ani. facea matreata de la bioderma si orice altceva a mai incercat. am zis sa incerce orice sampon cat de cat ok pana il gaseste pe ala de nu face matreata. asta e! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.