Situatii in care barbatii pot avea nevoie de un rucsac barbati si de unde il putem achizitiona

Se stie ca gentile sunt accesoriile favorite ale femeilor. Dar trebuie sa stim ca nici barbatii nu sunt reticenti la un accesoriu de acest gen. Si ei, la fel ca si noi, au o multime de lucruri de luat dupa ei, mai ales daca au un serviciu sau merg intr-o calatorie, asa ca si ei trebuie sa apeleze la o geanta pentru barbati, mai exact la un rucsac barbati.

Daca gentile de umar nu sunt preferatele tuturor barbatilor, rucsacurile sunt acceptate si purtate de orice barbat. Asa ca barbatilor trebuie sa le dam cateva idei pentru a-si cumpara rucsacuri barbati in modele interesante dar care sa fie foarte incapatoare si mai ales, accesibile la pret.

Adona este unul din site-urile pe care chiar avem ce gasi, atat pentru noi cat si pentru barbati. De aceea am inceput cautarile pentru un nou rucasc, de data aceasta pentru sotul meu.

Situatii in care barbatii pot avea nevoie de un rucsac barbati

In calatorie

Fiind sezonul vacantelor e imposibil sa nu ne fi facut planuri, asa ca daca noi avem pregatit atat bagajul cat si geanta de calatorie, trebuie sa ii achizitionam si domnului nostru un rucsac care sa il ajute sa-si ia cu el tot ceea ce are nevoie. De la produse indispensabile ca : apa, servetele pana la o haina de schimb.

La serviciu

Un rucsac laptop este util barbatilor care trebuie sa-si ia zilnic dupa ei laptopul. Fie ca acest lucru este impus de locul in care lucreaza, fie ca pur si simplu au alte lucruri de facut pe laptop, este important ca un rucsac sa fie potrivit laptopului sau, si sa il pastreze in siguranta. Gentile de mana pentru laptop pot incomoda asa ca un rucsac este accesoriul necesar pentru a se misca in voie.

La sala

Daca sotii/ iubitii nostri merg periodic la sala un rucsac este mai mult decat necesar. E important sa aiba un rucsac spatios fiindca o sa fie nevoit sa-si ia schimburi si alte lucruri necesare.

In drumetii

Sunt barbati care iubesc sa faca drumetii, asa ca pentru ei e important sa aiba un rucsac foarte spatios dar si foarte rezistent. In astfel de drumetii sunt nevoie de foarte multe lucruri esentiale asa ca nu trebuie sa facem rabat de calitate.

La scoala

Daca iubitii sau sotii inca fac cursuri sau inca sunt la scoala, un rucsac este indispensabil pentru a-si lua cu ei caietele si cartile necesare studiului.

Personal o sa ii aleg sotului un rucsac intr-o culoare ceva mai inchisa, dar care sa fie foarte bine compartimentat si rezistent. Pe Adona am gasit multe modele care mi-au atras atentia. Iar preturile sunt mai mult decat accesibile pentru noi.

 

Barbatii din viata voastra poarta astfel de accesoriu?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Unii au nevoie de rucsac zilnic. Sotul meu se numara printre ei. Tot ce are nevoie cara in rucsac: echipament de lucru, scule, acte. I se pare mai comod asa decat cu o geanta agatata mereu de gat. Nu are un rucsac mare, dar este incapator.

  2. Nu numai barbatii au nevoie de de astfel de rucsacuri! Si eu le ador si imi plac ca sunt foarte incapatoare, practice si usor de purtat (chiar asortat). Am si eu cateva si tot mai vreau sa-mi cumpar 🙂

  3. sotul meu foloseste rucsacul doar cand merge la tara in rest borseta este la ordinea zilei cu multe buzunare si cat mai rezistent materialul de preferat din piele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.