BFGoodrich Mud-Terrain KM3

Ani de experiență și nenumărate teste efectuate în cele mai dificile condiții de pe Pământ au dus la creearea unei anvelope care depășește așteptările în mod temeinic și consecvent. Iată de ce: https://www.youtube.com/watch?v=ajdrBU04OXs

Duritate și tracțiune extremă. Fiabilitate dovedită. Noua anvelopă BFGoodrich KM3 oferă o performanță off-road impresionantă, fiind un competitor de speriat pentru restul anvelopelor din această categorie. Dispunând de tehnologia îmbunătățită CoreGard Max pentru pereții laterali mai duri și compusul de rulare Krawl-TEK pentru o mai bună aderență și tracțiune, KM3 este construit de la bază pentru a cuceri orice teren.

Design-ul, cu blocurile de cauciuc foarte solide de pe banda de rulare și de pe umerii anvelopei oferă o aderență foarte bună, indiferent de unghiul din care este abordat obstacolul – element de design denumite Terrain-Attack.

Canelurile ”anti noroi” de pe banda de rulare asigură o excelentă evacuare a noroiului compactat, fapt ce duce la sporirea considerabilă a tracțiunii.

Zona liniară flexibilă permite anvelopei să flexeze extrem de mult și practic să ”învelească” obstacolul ce urmează să fie abordat.

Vezi oferta completa pe www.e-pneu.ro.

Asadar, pentru a va depasi asteptarile si a trece cu usurinta peste obstacolele ce pot aparea in mod neasteptat alegeti noile anvelope BFGoodrich Mud-Terrain KM3 si veti surprinsi!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Criss esti pasionata de masini? Articolul e interesant. ..chiar surprins deoarece articolele de pe blog sunt cu totul despre alceva nu de anvelope…Eu am carnetul de 2 ani si sincer nu am masina personala bineinteles ca mas documenta depre toate cele…anvelope…chestii

  2. M-a intrigat titlul articolului tau. Credeam ca e vorba de un program de calculator, ceva de genul asta. Nu m-as fi gandit sa fie vorba despre anvelope 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.