Ce mi-am luat in prima comanda de pe RecipienteCosmetice.ro

In urma cu ceva timp mi-a ajuns un colet plin de produse necesare si indispensabile de pe Recipientecosmetice.ro. Recunosc faptul ca mi-a fost destul de greu sa ma limitez la cateva produse, mai ales fiidca pe site gasim o multime de produse necesare si preturile sunt foarte accesibile.

Dar ce gasim pe Recipiente Cosmetice?

Recipientecosmetice. ro este un site ce ne pune la dispozitie o gama larga de recipiente reutilizabile si reciclabile: borcane si cutii pentru creme, flacoane si sticle pentru tonere, sampoane, geluri de dus dar si o larga gama de ustensile cosmetice.

De pe site pot achizitiona produse pesoanele care isi doresc ca atunci cand merg in vacanta, de exemplu, sa nu transporte produsele necesare in varianta intreaga pentru ca ar ocupa loc ci vor sa ia cantitatea necesara punandu-le in recipiente potrivite, dar mai ales persoanelor care prepara acasa produse de ingrijire si celor care au deschisa o mica afacere in domeniul frumusetii.

Ce mi-am ales de pe site-ul Recipiente Cosmetice

Recipiente

Din aceasta categorie mi-am ales cateva recipiente necesare si de mare folos. Mi-am luat doua sticlute tip spray, sunt foarte utile si ma ajuta mai ales pe vremea aceasta calduroasa. Un flacon pentru gelul de dus– e util si de ajutor daca vrem sa mergem in vacanta. Un flacon cu pompita– l-am ales pentru sapunul lichid. Si o sticluta parfum pentru masina– arata foarte misto si pot sa pun ce parfum vreau eu, foarte tare!

Ustensile cosmetice

Sa fiu sincera, categoria aceasta m-a atras cel mai mult. Am vazut o multime de chestii faine dar m-am limitat la cele mai folositoare:

  • kit masca– kitul acesta imi este de ajutor pentru mastile de fata sau chiar par. Contine: spatula, un bol, 3 lingurite de dozare si o perie pentru aplicarea mastilor.
  • burete konjac– acest buretel este foarte renumit asa ca mi-am dorit sa-l incerc. Eu il folosesc mai des pentru corp, exfoliaza si curata cu blandete pielea si o lasa catifelata. Merita cumparat!
  • perie machiaj evantai– aceasta pensula am luat-o pentru a aplica iluminatorul si imi este de ajutor. Perii sunt moi si pot aplica cu usurinta iluminatorul, efectul este unul wow!
  • perie aplicatoare masca– desi am si peria din kit-ul masca, niciodata nu strica una in plus. Este foarte utila si ieftina!
  • set pensule din bambus– am un set de pensule asemanator si este foarte misto, acesta arata foarte bine si perii sunt moi. Va spun un secret: e atat de fain setul incat una dintre voi o sa il poata castiga la un nou concurs!!
  • perie retractabila buze– e foarte utila pentru a avea buze frumos conturate.
  • set manichiura– acest set conntine tot ce am nevoie pentru a-mi ingriji unghiile. Ambalajul este tare dragut, sub forma de mar si piciul meu deja l-a ochit, tare ii este drag.
  • curatitor perii cosmetice din silicon– am o gramada de pensule si acest curatitor imi face viata mai usoara. Este sub forma de manusa si pensulele de machiaj sunt curatate tare bine. E o achizitie buna, cu siguranta!

Acestea au fost produsele din ultima comanda de pe recipientecosmetice.ro. Produse utile, de calitate si preturi super, super accesibile. Asa ca nu ezitati sa aruncati un ochi pe site!

 

Stiati de acest site?

Ce produs v-a atras mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Și eu pățesc la fel când vreau sa dau comanda de ceva nu ma pot hotărât îmi ia foarte mult sa ma gândesc și sa aleg! 😂😂😂 Sa le folosești cu placere!

  2. Foarte utile…setul pentru manichiura in formă de măr m-a dat gata…sa le folosești cu drag

  3. Toate sunt produse foarte faine de multe ori eu refolosesc ambalajele unor cosmetice.

  4. Setul de manichiura…clar dar si buretele pentru exfoliere…super achizitie! 😘🤗

  5. Imi place mult setul ala de pensule, mai ales ca are si husa. In felul asta le poti lua oriunde cu tine fara riscul de a le murdari sau indoi. Interesant site-ul si ieftine reciepientele pentru vacanta, ca la alea m-am uitat prima data. Si setul pentru masti ma tenteaza.

  6. Este prima oara cand descopar acest site si imi plac tare mult produsele lor. Nu stiam ca au atatea lucruri faine! Intru sa vad daca au si ce-mi trebuie mie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.