Cum alegem cadouri pentru barbati in functie de varsta?

Sa gasesti un cadou poate fi destul de dificil, mai ales daca ani la rand am daruit cadouri aceleeasi persoane. Timpul a trecut si ideile s-au cam epuizat. Daca pentru femei este mai usor de gasit un cadou potrivit, a gasi cadou barbati poate da mari batai de cap. A gasi cadouri pentru barbati poate fi mai dificil daca nu stim dupa ce factori sa ne ghidam.

Si la fel ca si in cazul femeilor, e important ca atunci cand cautam cadouri barbati sa tinem cont de varsta. Varsta este un factor extrem de important pentru a face alegerea cea mai buna atunci cand daruim un cadou. La 20 de ani barbatii au alte prioritati si gusturi decat la 40 de ani.

Asadar, cum alegem cadouri pentru barbati in functie de varsta?

20 de ani

Aceasta este varsta in care barbatii inca sunt in proces de maturizare si au ganduri si planuri importante pentru viata. E adevarat ca nu stiu inca ce isi doresc cu adevarat insa in fiecare zi se descopera pe ei insesi. La 20 de ani sunt foarte energici si dornici de aventura.

Fiindca aventura este in sangele lor la aceasta varsta, o geanta de voiaj sau un rucsac incapator este o alegere inspirata, pentru ca le va face viata mai usoara in timpul calatoriilor pe care le vor face. Si un set de carti le va fi pe plac intrucat petrecerile cu gasca de prieteni sunt foarte dese la aceasta varsta. De asemenea un ceas stilat ii va fi pe plac pentru ca isi va accesoriza de fiecare data tinuta purtandu-l.

30 de ani

La 30 de ani barbatii deja au ajuns la maturitate si privesc cu multa seriozitate viata. Acum incearca sa fie echilibrati si sa faca alegerile cele mai bune pentru viata si cariera pe care o vor urma.

Pentru a impresiona un barbat la 30 ani cu un cadou potrivit, putem alege pentru un set de barbierit. Sau un set de butoni personalizati pe care sa ii poata purta la o ocazie deosebita. O curea din piele este de asemenea o alegere inspirata pentru ca acum tin cont la acest tip de detaliu si vor mereu sa fie aranjati.

40 ani

La aceasta varsta barbatii au deja o cariera si o familie, deci sunt impliniti din toate punctele de vedere. Pentru a-i surpinde o servieta din piele poate fi solutia ideala. Un set portofel si curea sau un set de butoni ii vor bucura de asemenea. Pentru ca la aceasta varsta pun mai mult accent pe sentimente si nu pe valoarea materiala, un cadou personalizat ii va multumi pe deplin. Vor sti ca avem sentimente importante pentru ei.

 50 de ani

De la aceasta varsta barbatii deja au o viata stabila si stiu cu exactitate ce vor. Si totusi chiar daca aleg sa isi cumpere singuri ceea ce isi dorec, tot ii putem surprinde. Obiectele decorative, o cutie pentru depozitarea ceasurilor, un portofel, un ceas elegant sau un set de butoni sunt cateva dintre alegerile pe care le putem face. O cravata este de asemenea un cadou potrivit pentru barbatii trecuti de varsta de 50 de ani.

Asadar, indiferent de varsta putem gasi cadouri potrivite pentru barbatii din viata noastra. Putina grija si atentie la detalii vor face ca al nostru cadou sa fie unul inedit si sa ii surpinda.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Barbatii sunt greu de multumit cand vine vorba de cadpuri asa ca multumim mult de sfaturi!

  2. Cum ar fi sa ii faci cadou un smartwatch unui bunic? Sau o bratara fitness unui barbat de 50 de ani care are probleme cu picioarele si spatele si abia se mai taraste pana la magazin. In mod clar trebuie tinut cont de mai multe criterii atunci cand trebuie sa alegem un cadou pentru cineva, iar varsta este unul dintre aceste criterii.

  3. Ideile sunt bune, dar vârsta, crede-mă nu este o legătură directă cu un cadou. Cel mai potrivit cadou pentru persoana căruia vrei să-i dăruiești ceva este dacă îl cunoști, îi știi obiceiurile, hoby-urile și dorințele.
    Chiar și un bunic poate purta un smartwach sau un aparat de finess dacă acesta este un om activ 🙂
    Eu știu ce cadou să fac bărbatului de 27 ani, celui de 34 și celui de 56! ideile pot fi ”rotite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.