Cum ne pregatim garderoba pentru toamna aceasta?

Trecerea in noul anotimp implica si o pregatire serioasa a garderobei adaptandu-ne dupa noile tendinte. Desi poate veti spune ca afara este exagerat de cald pentru a ne gandi deja la urmatorul sezon, trebuie sa va aduc la cunostinta faptul ca acum e perioada in care sunt cele mai mari reduceri la haine, incaltaminte si accesorii pentru noul sezon. Asa ca nu trebuie sa ratam ocazia si sa ne pregatim gardeoba pentru toamna care sta sa vina.

Cum ne pregatim garderoba pentru toamna?

Toamna este sezonul in care tinutele fashion dar lejere trebuie sa isi faca apartia, asa ca trebuie sa cautam articolele vestimentare dar mai ales accessoriile potrivite pentru a fi in tendinte.

O pereche noua de jeansi

Jeansii sunt articolele vestimentare ce merg in orice sezon daca stim sa le purtam si accesorizam. Dar de departe in sezonul rece acestia vor fi cel mai adesea alesi in defavoarea unor rochii extravagante. Denimul este in tendinte din nou asa ca anul acesta iti poti reimprospata garderoba cu modele noi. Poti alege jeansi franjurati sau clasici, din denim prespalat sau chiar negri, totul tine de stilul tau.

Un trench

Pentru a ne proteja de vremea racoroasa si ploiasa, trench-urile intotdeauna au fost alegerea cea mai inspirata. Sunt niste piese extrem de versatile si pot fi integrate cu usurinta in orice stil ne caracterizeaza, de la cel elegant si pana la cel sport. Atitudinea si incredera fac totul…si un trench in culori pastel!

Botine

Botinele pana la glezne sunt in tendinte si pun in evidenta orice femeie, indiferent de silueta sau inaltime. Purtate la jeansi sau fuste, cu un trench potrivit e imposibil sa nu te simti in largul tau si mai ales sa fii la moda. Alege modele care iti plac dar in care sa te simti confortabil.

Un rucsac dama

Accesoriile sunt cele care pun cel mai bine in evidenta o tinuta. Asa ca toamna aceasta alege cele mai frumoase rucsacuri dama pe care sa le porti intregul sezon. Rucsacurile sunt extrem de incapatoare, practice si usor de adaptat la orice tip de tinuta. E important de stiut ca putem gasi rucsacuri dama ieftine in modele deosebite si calitative, ideale pentru sezonul rece.

Asadar, toamna e aproape asa ca trebuie sa ne pregatim din timp garderoba pentru a fi in tendinte si mai ales pentru a face cumparaturi la reducere. Putem face ecomomie dar si sa aratam bine in acelasi timp.

 

Voi cum va pregatiti garderoba de toamna?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. eu inca nu ma pregatesc, refuz sa accept ca se apropie toamna, dar voi incepe curand! cu botine si multe perechi de jeans!

  2. eu zic ca am suficiente haine si chiar cred ca va fi o toamna calduroasa, deci nu se impun pulovere si alte minuni. totusi, la capitolul rucsacuri, mi-ar mai placea vreo 2-3

  3. Ma gandesc cu mare groaza la acest capitol pentru ca o sa am nevoie de hainute cu ceva numere mai mari si nu-mi vine de loc sa fac o investitie in acest sens. Desi o sa merg pe rochite un trench sigur voi achizitiona .

  4. blugi nu-mi cumpar ca nu prea port, dar in ceva incaltaminte sigur va trebui sa investesc. Rucsac am unul singur pana acum, negru, mic, si mi-ar placea sa-mi mai cumpar cel putin vreo doua pentru ca sunt super practice si comode. Stii ce modele se poarta in toamna asta?

  5. Sa stii ca zilele astea, chiar daca este cald afara si toamna pare departe, m-am gandit ca mi-ar trebui niste botine. Rucsac am si l-am purtat si pe timpul verii. Mi se pare foarte practic.

  6. Sa stii ca ar trebui sa-mi completez garderoba cu un rucsac nou. Cel pe care-l folosesc acum da semne ca nu mai vrea sa-mi fie alaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.