Gel antireumatic Puterea Ursului de la Life Care- review

Iata ca a venit timpul sa va vorbesc si despre ultimul produs primit in coletul de la Life Care. Am ales un renumit gel antireumatic, Puterea Ursului mai exact, pentru ca sunt momente cand mai am nevoie de astfel de produse asa ca e necesar sa am in casa.

Gelul antireumatic Puterea Ursului a venit la tanc intrucat de cateva saptamani ma durea dupa gat si niciun alt gel nu isi facea efectul. Bineinteles, gelul a fost testat atat de mama cat si de sot.

Gel antireumatic Puterea Ursului

Acest gel este recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor reumatice,musculare si ale articulatiilor. De asemenea ajuta si la diminuarea artritei.

Beneficii si efecte

Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.
Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului. Eucaliptuleste un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vremea rece. Ginsengulstimuleaza tonusul general si are efect energizant, in timp ce extractul de vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice.

Impresii

Asa cum am mentionat la inceputul articolului, de indata ce am primit coletul am si pus gelul la treaba. Produsul se afla intr-un borcan din plastic ce se inchide cu capac. A venit protejat de o folie de aluminiu. Textura sa este gelatinoasa, de culoare rosie cu un miros de menta ce nu este foarte pregnant si deloc deranjant si chiar nu persista dupa aplicare, desi m-as fi asteptat.

Am aplicat gelul pe zona cu probleme, am masat pana la absorbtia completa si am acoperit cu un prosop pentru o actiune mai rapida si mai eficienta. Are efect de incalzire locala si dupa cateva minute chiar se simt imbunatatiri. Durerea nu dispare complet de la prima aplicare, sunt necesare aplicari frecvente timp de 1-2-3 zile pentru a scapa de durere, in functie de intensitatea durerii pe care o avem.

Eu am fost tare multumita , am scapat de durere dupa cateva utilizari. Mama are niste dureri de spate si il foloseste si ea zilnic si chiar se cunosc rezultate. Este un gel antireumatic ce nu trebuie sa lipseasca din casa, astfel de dureri pot aparea oricand si e bine sa avem la indemana ceva eficient.

Gramajul este unul generos, 250 ml si are pretul de doar 32 lei.

Este un produs foarte eficient ce nu o sa ne mai lipseasca din casa. Avem destule geluri si creme antiiflamatoare insa niciunul nu este la fel de eficient ca Puterea Ursului de la Life Care.

 

Ati incercat acest gel antireumatic? Ce impresie v-a lasat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Cu siguranta trebuie sa il cumpar pentru sotul meu care are probleme cu muschii spatelui.

  2. Mamaie il foloseste si pe asta si parca mai e ala de Gheara Diavolului, nu? Amandoua o ajuta cat de cat pe partea de durere. Nu trece de tot ca la ea e boala veche, dar macar se mai amelioreaza. Eu nu am avut pana acum nevoie de astfel de geluri si sper sa nici nu am prea curand.

  3. am folosit si eu si mama,chiar si sotul si ne-a prins tare bine la oase asa cum zicea mamamia mea!

  4. Eu folosesc acest gel foarte rar, dar sunt tare multumita de el. Am unele seri in care simt asa o stare de neliniste/furnicaturi sau nu stiu cum sa zic, la picioare si trebuie sa ma plimb prin casa, dar daca folosesc acest gel ma simt foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.