Scapa de transpiratie cu ajutorul antiperspirantului Perspirex

Astazi vom vorbi pe blog despre un antiperspirant pe care mi l-asm dorit mult sa-l incerc si pe care am avut ocazia sa-l primesc la Galati Beuaty Swap#3. Este vorba de antiperspirantul Perspirex. Am citit multe impresii bune despre produse si tare am vrut sa vad daca sunt atat de eficiente pe cat se spune. Daca nu l-as fi primit , mi l-as fi cumparat.

Despre Perspirex si cum functioneaza el

Perspirex functioneaza foarte eficient datorita formulei patentate pe baza de clorura de aluminiu. Formula sa reactioneaza cu apa din glanda sudoripara si formeaza un dop de gel temporar. Dopul de gel format impiedica transpiratia sa ajunga la suprafata pielii lasand senzatia de piele uscata. Dopul se dizolva natural in 3-5 zile alaturi de eliminarea naturala a celulelor moarte ale pielii.

Cum se aplica Perspirex

  1. Se aplica pe pielea uscata fara leziuni;
  2. Se aplica seara fiindca seara glandele sudoripare sunt mai putin active pe timp de noapte.
  3. Se spala dimineata cu apa si sapun. Nu este nevoie de reaplicare fiindca efectul va dura si dupa dus.

Impresiile mele dupa folosirea antiperspirantului Perspirex

Incep prin a spune ca eu transpir excesiv si problema asta imi da mereu batai de cap, haine patate si miros neplacut. Mai ales acum pe timp de vara cand vremea de afara e insuportabil de caniculara. Asadar, chiar mi-am dorit sa vad daca Perspirex are efecte atat de bune pe cat se spune. Deodorantele si antiperspirantele pe care le-am incercat pana acum nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor si aveam impresia ca am incercat tot ce era mai bun. M-am inselat!

Da, m-am inselat, pentru ca antiperspirantul Perspirex e suuuper eficient! Si nu ma asteptam! Este un atiperpirant de tip roll-on, tipul de produs de care eu am feream pentru ca aveam impresia ca imi lasa pielea lipicioasa. Eu inca de la prima folosire il aplic cam la 3 zile. Nu l-am aplicat o saptamana intreaga la inceput pentru a obtine rezultate fiindca am observat eficenta sa chiar si la aplicarea la 3 zile distanta. Desi citisem pe anumite bloguri ca acest antiperspirant a provocat mancarimi eu nu am avut aceasta problema.

Eu il aplic seara si dimineata am grija sa il indepartez. E super eficient! Nu mai transpir deloc. Acum nu mai am hainele ude si nici miros neplacut. Trebuie sa va spun ca eu l-am aplicat si dupa ce m-am epilat, desi indicat este sa asteptam 48 de ore de la epilare. Nu am avut probleme, doar putina usturime ce a trecut in cateva minute. Oricum o sa am grija sa treaca cele 48 de ore pentru a fi totul ok de fiecare data. E important sa stiti ca dupa folosire poate fi folosit si un deodorant cu parfum, daca va place, acesta nu va afecta eficacitatea sa.

Imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme si am fost nevoita sa ma confrunt cu transpiratia excesiva. Este cu adevarat un produs revolutionar, chiar nu ma asteptam sa fiu atat de impresionata si sa obtin asa rezultate eficiente.

Se gasesc mai multe variante. Eu il am pe cel Original, 2 chiar, mai este si varianta Comfort dar si Strong. De asemenea au si antiperspirant impotriva transpiratiei palmelor si talpilor. Pretul sau este in jur de 60 de lei, depinde de site sau magazin. Se gaseste si in online dar si farmacii.

Asadar, daca va confruntati cu transpiratia excesiva chiar trebuie sa il incercati! Eu nu m-as fi asteptat sa fie atat de eficient pe cat e!

Ati incercat antiperspirantul Perspirex? Ce impresie v-a lasat?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Nu l-am încercat pana acum dar după recomandările făcute pe viitor o sa-l cumpăr, ce m-a impresionat e ca rezista chiar și după dus! Super acesta este și lucrul pe care îl doresc sa reziste și sa dea rezultat!

  2. Inca nu l-am incercat, dar urmeaza. Sunt curioasa sa vad daca va da acelasi randament si in cazul meu.

  3. Nici eu nu cred in eficienta produselor de genul asta. Mi-e greu sa inteleg cum face sa protejeze chiar si dupa ce faci dus. Trebuie sa il incerc ca sa ma conving pe pielea mea ca functioneaza.

  4. Si eu am testat antiperspirantele Perspirex Original si Comfort si chiar nu e doar marketing, produsele isi fac treaba. Sunt foartte multumita de ele. Recomand.

  5. Rolul antipersipantelor este foarte important, mai ales vara.
    Dacă acesta își face treaba, este de calitate și nu afectează pielea/corpul, atunci Perspirex merită să- i acordăm credit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.