5 cadouri cool pe care orice bărbat și le dorește în secret!

Descoperă care sunt cele mai interesante 5 cadouri cool pe care și le dorește în secret orice bărbat.

Atunci când îți dorești să uimești un bărbat tot ceea ce trebuie să faci este să-i oferi un cadou la care tânjește în secret. Gândește asemenea lui, iscodește-l pentru a-i afla dorințele, mai ales dacă acesta este un pasionat de mașini, jocuri video sau jocuri ca la aparate poker. Iar dacă nu reușești să afli care este cadoul care l-ar face cel mai fericit bărbat din lume (nu, nu este nici pe departe cel la care te gândești în secundă această), atunci alege unul dintre cele 5 cadouri cool pe care noi am aflat că orice bărbat din lumea aceasta le-ar dori!

 Cumpără-i un hoverboard!

Chiar dacă nu plutește cu adevărat (cu toate că așa îi sugerează numele) un hoverboard este un gadget care își face treaba și te poartă  din punctul A până în punctul B fără a fi nevoie să ridici nici măcar un mușchi. Hoverboard-urile pot fi incredibil de rapide, deoarece pot ajunge până la viteze de până la 20 km / h, ceea ce echivalează cu viteză de alergare a unui adult destul rapid. Având niște LED-urile destul de atractive, nu e de mirare că un hoverboard este cel mai cool și cel mai căutat produs high-tech al momentului. Gândește la el ca la o modalitate prin care îi poți spune bărbatului tău că îl preferi odihnit decât să alerge ca nebunul până să ajungă la tine acasă!

Ce-ai spune de o dronă de ultimă generație?

Este înlocuitorul perfect al unui animal de companie, mai ales dacă știi că nu îți plac, iar bărbatul tău ar cam vrea să își ia un câine de luptă. Fă-I cadou o dronă, fiindcă nu trebuie să o îngrijești sau să o scoți afară tu, ci o poate face el, ori de câte ori  este nevoie. În fapt, imaginează-ți acest cadou ca pe o investiție, pentru că, dacă ai chef de niște fotografii aeriene cu tine, aceasta este cea mai avantajoasă modalitate de a le obține.  Captează vederi aeriene de aproape orice teren și îi permite oricui tip să se transforme într-un „pilot” destul de abil.

Un pachet de cărți de joc “altfel”!

Nu, nu te gândi la niște cărți de joc pe care imaginile să fie înlocuite de fotografiile voastre, mai ales dacă este un pasionat de poker. Cumpără-i un pachet de cărți care să fie personalizate și care să aibă un design minimalist sau unele cu design de tip CGI sau, de ce nu, chiar un pachet de cărți de la celebrul escroc Daniel Madison, care îl vor ajuta să trișeze în mod inteligent.

Un dispozitiv VR

Un dispozitiv de realitate virtuală îi va oferi o experiență 3D de neuitat, fiindcă mișcările capului sunt urmărite într-o lume tridimensională. Nu numai că poate viziona filme într-un format 3D spectaculos, dar la fel de bine se pot juca foarte multe jocuri, în special cele dezvoltate pentru mobil. În acest fel o să dai o șansă viitorului jocurilor și filmului, mai ales că nu spune nimeni că nu te poți distra și tu cu acesta, atunci când el nu este acasă.

O sabie cu laser ca-n Războiul Stelelor

Realitatea este că nu trebuie să fie neapărat un fan al seriei Star Wars ca să aibă o sabie laser cu lumină și să fie mândru de ea. După ultimele filme ale seriei, care au fost lansate în ultimii ani, nu doar bărbații mânuiesc aceste săbii atât de cool, ci se pare că femeile sunt următorii cavaleri Jedi.  Așa că, de fapt, acest cadou este, probabil, cea mai tare armă a tuturor filmelor fantastice și SF. Gândește-te că orice tip din lumea aceasta probabil că a flirtat cu ideea de a se juca cu “jucăria luminoasă” în camera întunecată, așa că, de ce nu ai fi tu cea care să-i împlinești această dorință?

Oricare ar fi alegerea ta, amintește-ți că orice cadou pentru bărbați poate fi utilizat și de către tine, așa că, în fond, până la urmă, nu este vorba decât de un alt cadou pe care ți-l iei ție.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Ideea cu pachetul de carti este super interesanta. Nu stiam ca si acestea pot fi personalizate. Ma voi interesa despre ele, chiar as vrea sa imi fac un pachet personalizat.

  2. Mai, ce sa zic… o drona mi-as dori si eu sa primesc cadou :))) Si nu sunt barbat! Dar l-as intelege foarte bine pe sotul meu daca si-ar dori asa ceva 😉

  3. hoverboard ar vrea si al meu, dar cred ca si lui ii e frica de faptul ca s-ar putea sa nu se descurce pe el. In schimb, un dispozitiv VR isi si doreste si parca i-as si cumpara ca si eu sunt curioasa cum e treaba asta cu realitatea virtuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.