Noutati in materie de genti si portofele din ultima comanda Adona

Adona este unul din site-urile mele preferate atunci cand ma gandesc la genti si accesorii. Produsele pe care le am de la ei se comporta foarte bine in timp iar raportul calitate-pret este unul incontestabil. Un plus de la mine il au datorita rapiditatii cu care este livrata comanda si dorinta lor de a-si face clientii fericiti.

Asa se face ca in ultimul colet mi-am ales 3 noi produse. Mai exact mi-am ales o geanta si 2 portofele: unul pentru doamne si unul barbatesc. Geanta mi-am ales-o pentru mine iar celalalte doua produse am ales sa le fac cadou.

Geanta dama Tamy

Desi pe site sunt disponibile mai multe culori ale acestui model, eu am ales sa merg pe clasicul negru. Mi-am dorit o geanta incapatoare si care sa arate exceptional. Geanta este identica cu cea de pe site, lucru pe care o sa il puteti observa si din poze.

Este o geanta clasica ce poate fi purtata la aproape orice tip de tinuta. Este foarte incapatoare si bine compartimentata. Dispune si de o bareta pentru umar, daca avem mainile ocupate ne poate fi de mare folos. Materialul este unul calitativ, usor lucios cu un aspect foarte placut la vedere si atingere.

Eu am ales sa o port la o tinuta simpla formata din jeansi, tricou, sandale. Simplitatea sa o face extrem de verstaila, astfel putand fi purtata atat la tinute casual cat si la tinute elegante si office. Pentru un plus de culoare eu am ales sa atasez o esarfa colorata si cred ca efectul este unul deosebit. Pretul este unul foarte accesibil si cu siguranta va avea loc de cinste in colectia mea.

Portofel barbati din piele naturala Pierre Cardin

Am ales un portofel din piele negru pentru a il darui sotului meu. Consider ca portofelul este un accesoriu elegant potrivit oricarei tinute si orice barbat trebuie sa detina unul. Fiind destul de des folosit am ales sa iau un portofel din piele pentru ca este mult mai rezistenta si investitia este una buna. Portofelul este foarte bine compartimentat avand compartimente atat pentru bani cash cat si carduri.

Portofelul vine ambalat in cutia originala a brandului fiind o sugestie nemaipomenita de cadou. Asa ca daca va doriti sa surprindeti pe cineva apropiat, eu zic sa acordati atentie unui astfel de portofel.

Portofel dama piele naturala Pierre Cardin

La fel ca si in cazul portofelului de barbati am ales pentru o prietena un cadou potrivit. Am optat tot pentru piele naturala fiindca este mai rezistenta si are un aspect mult mai placut si elegant decat unul din piele ecologica. Portofelul este foarte bine compartimentat si are un design simplu insa rafinat. Si el vine ambalat in cutia originala a brandului si arata exceptional.

Sunt foarte multumita de noile alegeri in materie de genti si portofele luate de pe Adona si cu siguranta pe viitor tot la ei ma voi opri. Calitatea primeaza iar preturile sunt accesibile oricarui buzunar.

Cum vi se par alegerile mele? Ati cumparat pana acum de pe Adona?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Sunt foarte frumoase…și cele alese pentru cadou… frumoase și practice…de netefuzat…iar ținuta ta…one of the best

  2. Da, arată foarte bine!
    Mi-ar trebui și mie o geantă, am tot luat din înlocuitori iar cele din piele majoritatea sunt prea mari iar acum nu-mi mai plac.
    Dar portofelul, chiar must-must!!! Sper să găsesc roșu 🙂

  3. Eu mi-am luat un rucsac de la ei si imi plac mult produsele lor. Pana acum nu mi-am luat nici o geanta si ma incanta ideea. Imi plac produsele alese de tine

  4. Portofel Pierre Cardin tot de la Adona a primit si sotul meu cadou de ziua lui de la mine si este foarte multumit de calitatea materialului si de compartimentare. Si eu am o geanta de la ei, dar a mea este mai casual asa, mai colorata. A ta imi place pentru ca este mare, dar nu e stilul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.