Noutati primite la Galati Beauty Swap 3

Asa cum bine stiti la Galati Beauty Swap 3 am avut multi sponsori generosi si am primit multe noutati in materie de produse de infrumusetare si ingrijire. O parte dintre ei imi erau cunoscuti astfel incat am mai testat prodause de ale lor insa au fost si multi sponsori despre care nu stiam foarte multe. Astazi o sa va vorbesc despre cativa sponsori ce ne-au oferit o multime de lucruri utile, majoritatea mi-au fost necunoscuti pana la acel moment insa o sa va detaliez totul imediat.

Noutati primite la Galati Beauty Swap 3

Amalia.ro a fost unul din sponsorii care ne-au incarcat pungulitele cu o multime de lucruri. Ei ne-au daruit cate un uscator de par, paleta concelear, o oja semipermanenta si un gel de unghii.

Uscatorul de par este de mare ajutor. Eu imi usuc parul dupa fiecare spalare asa ca este un must have. Imi place ca este micut astfel incat poate fi luat cu usurinta in bagaj.

Paleta de corectoare este foarte inchisa pentru mine, dar poate fi folosita si ca paleta de conturing, asa ca ii putem gasi o contributie. Oja semipermanenta as fi vrut sa o incerc insa momentan nu am o lampa UV, dar pe viitor intentionez sa-mi iau una. Gelul de unghii il voi darui cuiva ce isi face unghiile cu gel.

Daca va intereseaza produsele puteti intra pe site sau pe pagina lor de facebook.

Biorita ne-a daruit henna pentru par si sampon din plante. La eveniment am daruit produsele mele uneia din colege intrucat aveam culoarea pe care si-o dorea si avea nevoie de 2 cutii. Eu am parul lung asa ca am nevoie de cel putin 3 tuburi de vopsea. Pentru mai multe detalii despre produsele lor puteti intra pe facebook.

Caress Society ne-a incantat pe fiecare cu o apa micelara si henna pentru sprancene. Apa micelara Vellie Goat Milk este un produs indispensabil pentru mine. Pana acum am incercat de la diverse branduri insa despre acest produs nu am auzit pana acum. Apa micelara cu lapte de capra este foarte eficienta. Curata foarte bine tenul si machiajul. Nu lasa pielea lipicioasa si nu am simtit vreo senzatie de usturime sau mancarime. Chiar m-a surprins placut.

Henna pentru sprancene Rennovital nu am incercat, mi-a fost teama ca nu va iesi culoarea potrivita. Este argintiu si eu am parul inchis.

Cum se utilizeaza:
Inainte de a fi aplicata vopseaua, pielea din jurul sprancenelor trebuie sa fie acoperita cu crema. Se aplica peria cu henna pe sprancene. Dupa minimum 3 minute, in functie de intensitatea culorii pe care doriti sa o atingeti, spalati zona cu un betisor de bumbac, cu apa calda. Nu depasiti 10 minute.

Pe Caress Society am vazut o multime de produse faine si la preturi accesibile, asa ca nu ezitati sa runcati un ochi pe site.

Am castigat doua tombole la eveniment, cea de la Yumm a fost una dintre ele. Am primit o crema de zi cu ingrediente naturale. Ambalajul este tare fain. Textura cremei este uleioasa si mi se pare o crema potrivita pentru un ten uscat, nicidecum pentru tenul meu gras. Cred ca pe tenul uscat face minuni, hidratand in profunzime.

 

Bio Aleea este un un brand descoperit recent si produsele incercate mi-au placut la nebunie. Asa ca atunci cand am vazut ca ne-au fost alaturi la eveniment m-am bucurat. Acestia ne-au daruit o cutie de absorbante zilnice foarte utile pentru orice femeie.

Acestea sunt cele mai noi descoperiri facute cu ajutorul sposnorilor de la GBS3.

Voi stiati aceste produse? Ati incercat vreunul din cele mentionate?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Eu da, am incercat cate ceva de la fiecare brand in parte si pot spune ca toate mi-au intrat in gratii. Uscatorul pentru par imi place si mie mult de tot, mai ales ca are inclus si adaptorul acela pt prizele din alte state precum UK sau SUA, deci e perfect pt calatorii! 😀

  2. Eu obinuiesc sa imi vopsesc sprancenele cu henna mi se pare foarte tare deoarece tine pana la 6 zile ..Apa micelara cu lapte de capra este foarte eficienta. da o folosesc si eu dar am comandato din alta parte

  3. Felicitări…ai primit o mulțime de minunății…îți recomand lampa…de curând m-am apucat și eu de unghiuțe ..ale mele…fac practica pe mine…nu e greu și începe să-mi placă…apa micelară care în ambalaj elegant iar uscătorul cred că este un must have pentru toate….

  4. Interesanta vopseaua aia pentru sprancene. Nu pentru mine, ca eu nu mi le-am vopsit niciodata, dar verisoara-mea tocmai a decis sa treaca la o nuanta mult mai inchisa decat cea naturala a parului si se gandea ca va trebui sa vopseasca si sprancenele, dar nu stia cu ce, ca sa fie cat mai putin periculos.

  5. Pentru mine sunt foarte tentante produsele de la Caress Society, am o pasiune atat pentru apele micelare cat si pentu vopselele pentru sprancene dar henna pentru sprancene nu am incercat niciodata, ar fi interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.