Pastreaza curatenia casei cu produsele de curatenie Sano

Curatenia este un lucru de care trebuie sa avem zilnic grija. Asa ca cei de la Sano au fost alaturi de noi la Galati Beauty Swap3 si ne-au sponsorizat cu cateva produse de curatenie si ingrijire. Produsele de curatenie Sano va sunt cunoscute cu siguranta si probabil pana acum ati luat contact macar cu unul din produsele lor. Mai nou ei sunt distribuitori ai unor produse de ingrijire personala, make-up dar si produse pentru bebelusi. Aici v-am vorbit despre o masca de par primita de la ei, iar insecticidele Sano mi-au facut vara mai usoara scapand de insecte.

Asadar, eu am primit de la ei cu ocazia evenimentului: sapun lichid Careline, detergent pentru pardoseli, detergent lichid pentru vase si detergent spuma pentru indepartarea grasimii.

Sapun lichid Careline

Sapunul lichid este prin produsele ce nu lipsesc de la noi din acsa, asa ca acesta a fost folosit zilnic de cand l-am primit. Are un gramaj generos si chiar daca ne spalam intreaga familie cu el, de multe ori pe zi nu s-a consumat foarte mul, este destul de spornic. Sistemul de dozaj cu pompita este foarte eficient, nu risipim deloc produs. Curata foarte bine mainile, nu le usuca si face spuma delicata. Are un miros dulceag, putin cam puternic ce e drept insa se diminueaza dupa cateva minute de la folosire, asa ca nu ma deranjeaza prea mult.

Detergent pentru pardoseli Sano

Este un detergent potrivit pentru orice tip de pardoseli. Are un miros tare placut, mie imi place la nebunie. Produsul se dozeaza cu ajutorul capacului. Mai exact se pun 2 capace la 5 litri de apa. Nu face spuma insa curata foarte bine pardoselile si ofera stralucire. A detronat detergentul pe care il foloseam in mod obisnuit si cu siguranta am sa-l recumpar.

Detergent lichid pentru vase Sano

Are un miros placut de lavanda, delicat deloc gretos sau deranjant. Sistemul de dozaj este prin ridicarea capacului, astfel incat putem pune cat produs dorim fara sa risipim. Curata foarte bine vasele, o singura picatura face foarte multa spuma. Drept va spun ca nu credeam ca va fi atat de eficient, tinand cont ca i-am fost fidela ani de zile detergentul de vase pe care il foloseam pana acum. Deci am fost surprinsa placut, am sa il recumpar, este eficient si spornic.

Detergent spuma pentru indepartarea grasimii Sano Forte Plus

Este un detergent spuma foarte concentrat pentru indepartarea grasimii si arsurilor de pe aragaz, gratar, plita, oale, tigai, hote si suprafete ceramice. Este intradevar extrem de eficient, curata orice tip de grasime si arsura. Suprafetele raman curate si stralucitoare. Sistemuld e dozaj este cu pompita, extrem de util si de ajutor. Este un produs ce trebuie sa fie in orice casa, ajuta sa facem bucataria luna.

 

Am fost tare incantata de produsele Sano si inca le folosim de fiecare data cand avem nevoie. Daca inca nu le-ati incercat, trebuie sa le acordati o sansa.

 

Ati incercat aceste produse?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Sano Forte e cel mai bun pentru aragaz din tot ce am incercat eu pana acum. Este si foarte tare. Eu obisnuiesc sa spal aragazul fara manusi cand dau cu alte solutii gen Triumf. La alea nu patesc nimic. Sano Forte arde 😀 Si Sano pentru pardoseli il mai iau cand il gasesc la oferta in Cora. Imi place cum miroase si ca e spornic.

  2. Eu folosesc o serie de produse Sano in realizarea curateniei casei mele. Insa am folosit doar Sano forte folosesc si eu acum si curata extraordinar de bine

  3. Si eu tot de la Sano folosesc! Cel pt curatarea aragazului e magie curata! Sincer nu stiu ce m-as face fara el, mi-e de mare ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.