Apa de parfum Kiss & Go Biotissima

In ultima comanda Life Care, alaturi de produse de ingrijire si de curatenie , am ales sa incerc si un nou parfum. Fiind primul din portofoliul celor de la Life Care pe care eu il testez, am fost tare nerabdatoare sa vad cum se prezinta apa de parfum Kiss & Go Biotissima.

De la Biotissima eu am mai incercat produse pentru infrumusetare, v-am si vorbit despre ele pe blog de-a lungul timpului. Fardul de obraz fiind favoritul meu si e in topul preferintelor mele, lasand blush-urile altor branduri deoparte.

Apa de parfum Kiss & Go Biotissima

Desi recunosc faptul ca eu sunt adepta parfumurilor dulci, mi-am dorit mult sa simt aroma acestui parfum cu note florale. Design-ul sticlei este absolut superb! Nuantele de roz si capacul asemenea unei flori este atat de elegant si feminin si transmite vizual mireasma parfumului.

Parfumul are ca note:

  • Note de varf: coacaze negre, citrice, bergamot
  • Note de mijloc: crin, iasomie, trandafir, caise
  • Note de baza: vanilie, chihlimbar

Imi place mult imbinarea aromelor dulci cu cele florale. Compozitia este echlibrata din punct de vedere al aromelor ce le contine si e un parfum usor, delicat si extrem de feminin. Parfumul imi ofera o stare de liniste si relaxare. Fiind o apa de parfum rezista mult mai bine decat apa de toaleta. Mirosul este extrem de placut, nu e gretos si insistent, la fiecare puf e un rasfat al simturilor. Chiar e o combinatie reusita de arome fiind potrivit sa fie purtat atat in sezonul rece cat si in sezonul cald.

Numele sau Kiss & Go impreuna cu aromele pe care el contine, transmite energie si vitalitate. Imi place mult!

Are un pret extrem de accesibil asa ca raportul pret-calitate este unul excelent. In plus,acum se afla la reducere! Daca v-am convins nu ratati aceasta sansa, eu cred ca nu veti regreta!

FARA ingrediente de origine animala 
NU este testat pe animale 

Ati incercat acest parfum? Daca nu, v-ati dori?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. iasomie, crin, vanilie, caise – suna foarte bine descrierea acestei ape de parfum de la Biotissima. Adica sigur este un parfum pe gustul meu ca sunt note care imi plac tare mult. Cam cat persista mirosul?

  2. Posibil sa nu fie pe gustul meu, insa imi place mult recipientul, minimalist dar in acelasi timp sofisticat datorita dopului.😍

  3. Ce frumoasa e sticla. Mie imi plac mult parfumurile florale asa ca imi doresc si eu sa-l incerc, mai ales ca are in compozitie trandafir si vanilie.

  4. De la Life Care eu folosesc mai des sampoanele, mi se par foarte eficiente! Am sa incerc si produsul recomandat de tine! Multumesc pentru sfaturi!

  5. Ceva imi spune ca acest parfum este dulce si eu nu ma prea inteleg cu acestea. As prefera ceva mai fresh sau daca nu, ceva cu mosc si sunt convinsa ca au si astfel de pafumuri in colectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.